MAMMAS DAG

Har i flera dagar tänkt komma in och säga hej till er. Igår kväll satt jag här vid datorn och var redo med en massa tankar att få ner i text. Men av någon anledning så kunde jag inte logga in och därmed blev det inget inlägg.
 
Sedan sist har sommaren kommit. Jag har dessvärre missat det mesta utav den hittills eftersom jag stått inomhus och jobba. På ett ställe utan fönster. Men två morgnar i rad har jag och Patrik smugit oss ut på balkongen tidigt och ätit frukost. Dessa två dagar har jag även kommit hem till dukat bord på balkong nummer två. Två glada barn som sprungit omkring på gården eller hoppat studsmatta. Och en man i förkläde framför grillen. Då känns livet extra fint. Ikväll efter middagen har jag varit ute en lång stund och påtat på bland mina grönsaker och blommor. Både träd, gräs och blommor har exploderat senaste dagarna och plötsligt blev det som en mysig oas vi gjort i ordning på gården till i sommar. Ljuvliga härliga kvällar är nog bland det bästa jag vet. Min själ är lycklig över alla odlingar jag kommit mig för i år.
 
 
Idag är mammas dag. En dag jag oftar missar då jag brukar jobba men när jag haft turen att vara ledig så brukar vi ha firat den på ett helt annat vis än möjligheten ges i år - Hos min älskade mormor och morfar. Ni förstår att jag längtar mycket efter er nu va? ♥ Jag brukar försöka komma ihåg att tala om det med jämna mellanrum. Och jag vet att ni kommer att läsa det här. Min egen helt fantastiska mamma firade vi lite i fredags. Men fortsättning följer på den, då hemlig tur väntar i år igen. Vi hade så himla roligt förra året så det gör vi om igen. I ny tappning mot ny destination. Hon är värd allt och lite till. Som hon ständigt ger till alla andra önskar man kunna ge någonting tillbaka. Kan alltid räkna med henne oavsett vad. Min mamma är även min allra bästa vän, en av mina barns stora tryggheter och vi älskar henne så för det ♥
Lite kärleksförklaringar på mors dag. Sådant borde man bli bättre på att tala om oftare. Hoppas ni alla haft en riktigt fin och härlig helg!
1