VINTERNS FÖRSTA SKIDTUR

Det allra bästa som finns är att vara utomhus. Andas friskluft, få röra på sig och umgås. Jag mår som allra bäst av att få vistas ute. Det är som terapi medan man ska ta sig igenom vår annars enormt mörka vinter.
 
Idag fick Maya nya skidor och självklart skulle vi ut och testa på en gång. Medan barnen åkte skidor runt Sidsjön fick vi oss en härlig promenad. På parkeringen när vi just kom fram så möttes vi av en av P's närmaste vänner och hans lilla tjej så vi fick dessutom sällskap. Tur för oss då Hanna inte orkade åka skidorna hela vägen så hon kunde lifta med kompisen Julia på hennes snowracer. En så härlig stund! Nu ser vi fram emot många turer med både skidor, pulka och skridskor.
 
 
Här hemma är det nu så tomt och tyst. Igår firade vi jul med Patriks mamma, pappa och farmor. Tjejerna passade på att bjuda in sig själv till övernattning hos farmor och farfar ikväll. Så där är dom nu. Och imorgon ska dom åka och sova hos mormor och morfar. Är det jullov så är det. Men en annan vet ju inte vad man gör när barnen inte är hemma, haha. Patrik håller på att laga god mat vilket fall. Så gott och äta och en film kan nog bli vårt kvällsnöje. Ganska skönt att inte göra något särskilt också. Och imorgon eftermiddag är det ändå dags för mig att köra igång jobbhelgen igen.
1