HAPPY FRIDAY!

Hej fredag!
 
Idag är jag och lilla H lediga, solen skiner och vi har planerat för fredagsfikat vi ska baka. I onsdags fick vi också en riktig heldag. Jag behövde det så mycket inser jag efteråt. Hanna kan verkligen konsten att fylla mig med energi, hon sprider så mycket glädje, är den mest okomplicerade och lättsamma lilla fröken med det största hjärtat och omtänksamheten. Hon var dessutom den stoltaste eftersom hon fick ta hål i öronen som hon så länge velat gjort. Det gick hur bra som helst även fast hon höll mig hårt i handen och var så så nervös. Men på en sekund satt dom där i öronen, dom rosa "diamanterna" som hon själv valt och hon blev den gladaste lilla ungen, så stolt över att hon vågade. Hon valde också ut sina nya solglasögon som nu är beställda. Och så hade hon tömt spargrisen så hon kunde köpa sig några fidget toys på leksaksaffären. Vi passade på när vi ändå var där i huset och för henne var det en väldigt stor dag som inte varit på Birsta eller i butiker sedan i somras någon gång.
 
 
Jag har tagit så mycket bilder och inser att jag inte hunnit med mig att lägga ut det här på bloggen. Så jag tänker att jag delar med mig utav en massa blandat här för att komma ikapp. Här nedan kommer några bilder från påsken. Jag smög upp och bakade bröd, färgade ägg och dukade upp till påskfrukost åt hela familjen. Och tjejerna gick igenom sina påskägg på påskaftonskvällen iklädd sina nya pyjamaser som låg i ett av äggen.
 
 

Vi bakar också endel som ni kanske förstått. Gärna en gång i veckan men ibland blir det mer sällan och vissa gånger fler. Här kommer bilder på de senaste kanelbullarna jag bakade.
 
 
En dag när jag skulle veckohandla mat för ett par veckor sedan så smet jag faktiskt in på loppisen som ligger i huset brevid. Det går så otroligt långt mellan gångerna nu och jag försöker verkligen hålla mig borta från allt som vi inte "bör" göra nu. Men några minuter för att springa in på den i stort sätt tomma loppisen bredvid mataffären gjorde jag faktiskt den där gången. Och det är jag så glad för då jag hittade de finaste små fåglarna som fick följa med hem. Det blev ingen storhandling där direkt men för totalt 30kr hittade jag de här fåglarna som nu står på vårt köksbord sedan dess.
 
 
 
Jag odlar, planterar och sköter om mina "bebisar" som börjar ta över överallt här hemma. Längtar så himla mycket tills jag kan ställa ut alla blommor och framförallt till den dag då allt slår ut och jag kan börja plocka in buketter. Men tills dess har jag köpt hem så mycket fina sommarblommor hos Florina här i stan. Det känns fint att få stötta de mindre egenföretagarna och att dessutom få de lite mer unika som inte går att hitta överallt just nu är ju bara ett plus i kanten. Ett stort plus i kanten!
 
 
Känner att inspirationen börjar komma tillbaka och jag har ännu mer jag skulle vilja visa er. Kanske redan ikväll. Så håll utkik. För det kommer mera inom kort.
 
Tills dess önskar jag att ni får en riktigt fin fredag och att solen skiner på er med!
5