DET TAR VISST ALDRIG SLUT

I onsdags förra veckan kunde jag äntligen gå tillbaka till jobbet igen. Inte alls pigg och energisk utan kände mig totalt tvärtom. Men efter att ha varit hemma i över en vecka var det liksom dags. Det har gått över förväntan och det var härligt att komma ut i "verkligheten" igen. Är fortfarande otroligt irriterad i luftrören och får mina dippar men det går framåt. Däremot har Hanna åkt på förkylning igen. Suck. Det känns som det aldrig tar slut!
 
Och bara därför längtar jag extra mycket tills jag känner mig helt återställd så jag kan börja träna och promenera längre igen. Saknar det. Iofs kom det en himlans massa snö igår och idag, det snöar faktiskt i skrivande stund också. Och då tappar man ändå lusten lite till att gå ut och promenera. Det som var bart och har varit så otroligt fint väder ett tag.
 
 
Igår tog jag och Patrik en liten tur till Birsta mot eftermiddagen och kollade på möbler, väggfärg och saker till köket som vi har planer på att göra om. Så mysigt att kunna sticka iväg bara sådär bara vi två i en timme eller två. Tänk att våra barn är så stora nu så dom klarar sig själva den stunden. Att kunna gå och titta och fundera utan någon som tjatar att det är tråkigt, någon vill åka hem, är hungrig, törstig, kissnödig eller springer iväg. Det är ovant efter så många år men så mysigt att det faktiskt går nu. Även om det fortfarande är mer ovanligt än vanligt.
 
Jag har satt igång och målat om vardagsrummets nedre halva i färgen äggskal. Det blir så mycket bättre än tidigare. Så nu har vi hittat nyansen som kommer få stanna där ett tag. Jag har två väggar kvar att måla en sväng sen ska golvlisterna beställas, målas och sättas upp så är det mesta klart i vardagsrummet. Funderar på att bygga ett elemtskydd och så letar vi fåtöljer. Men det tar sig och det känns så bra.
 
Nästa grej blir att försöka få bort vävtapeten i köket. Så det är mitt projekt som står på tur. Men som ni förstår har jag många fler planer än så. Försöker bara lära mig att ta en sak i taget. Lättare sagt än gjort när man heter Eleni dock.
1