Helt galet

Hej hej!

Dagen är nästan över och jag ligger redan nedbäddad i sängen. Passade på att jobba över en sväng och kom därför hem senare ikväll = en tröttare tjej. Känns helt galet att det imorgon inte bara är fredag, utan dessutom 1 November. Året börjar gå mot sitt slut och jag förstår ännu en gång inte riktigt vart tiden tagit vägen. Men, vilket fall kryper sig helgen på nu. Vi stänger tidigare imorgon och har helt stängt under helgen vilket betyder mer ledighet till mig. Kunde inte komma mer lägligt. Har en massa roligt att se fram emot så jag längtar. Trevlig kväll på er!


Opeppad jag tidigare idag. Instagram: Elenisfoton

Smaskiga tekakor

I eftermiddag stökade jag och Maya fram i köket för att baka tekakor. Var första gången jag testade att baka de och mums, vad gott det blev. Mer än godkänd av hela familjen så det kommer jag göra fler gånger. Mest wow att faktiskt Maya tyckte om tekakorna då hon annars inte äter något i "brödform" förutom knäckebröd på sin höjd. Eftersom det blev så lyckat tänkte jag passa på att dela med mig utav receptet och så tycker jag det är perfekt att ha alla mina favoritrecept samlade här på bloggen under kategorin Mat&Bak. Där kan jag vissa dagar hitta inspiration när det står stilla på vad som ska lagas eller bakas. Toppen att kunna gå tillbaka och kanske kan även ni gå in och finna inspiration någon gång ibland. Jag hoppas det!
 
 

Onsdagsmys & eftermiddagstankar

 
Vi onsdagsmyser hela långa dagen, Loppan & jag ♥
 
Jag känner mig som den lyckligaste tjejen just nu samtidigt som en tung känsla brottas med mig på samma gång. Idag har jag börjat ana att jag har en ganska tung och tuff period framför mig, utan att säga för mycket. Det kommer bli bättre, utan tvekan, men visst känns det en aning ändå. Tur jag har den finaste familjen runt omkring mig ♥ Inget ont som inte för något gott med sig - Minst sagt.