Friday!

Hej på er!
 
Tänka sig att det är fredag redan. För mig väntar dock två arbetsdagar till den här veckan men idag är det så få timmar så det räknas knappt. Maya har varit hemma hela veckan och ska få vara det även idag. En aggressiv magsjuka går på förskolan och som dom flesta vet vid det här laget lider jag av extrem kräkfobi och min snälla mamma har därför ställt upp och haft Maya de timmar som behövts den här veckan. Guldvärt! ♥
 
Ännu en helg med härliga planer väntar och Maya har pratat fredagsmys enda sedan hon vaknade imorse, hihi. Älskade unge! En massa mys har vi hunnit med nu på förmiddagen men nu är det dags för mig att sätta fart och göra mig redo för några timmars jobb. Hoppas ni har en härlig fredag framför er!
 
 
Bästa loppan som inte längre är så lätt att fånga på bild ♥
 

Vattengympa/Bassäng rehab

I eftermiddag var jag iväg på mitt andra vattengympa pass, även kallat bassäng rehab, vet inte vad jag föredrar att kalla det, haha. Med lite snällare värk än förra veckan körde jag igång passet och det kändes riktigt härligt rakt igenom. Dessvärre får jag fruktansvärt ont efteråt och jag undrar om det verkligen ska vara så här?! Jag vill verkligen ge det en chans och det här är egentligen mitt enda "hopp" om att hitta något som ska lindra, förutom akupunktur som jag tänkte slippa. Jag börjar dock tveka och jag har legat på soffan och slumrat ikväll med ordentligt ont. Inte alls som jag hade tänkt mig att det här skulle vara. Så himla tråkigt då jag sett fram emot det och då det är skönt att få en stund att röra på sig varje vecka. Ska fortsätta att prova gå så får vi se hur det blir i slutändan för meningen kan ju ändå inte vara att gå därifrån med mer smärtor. Kanske ingenting biter på mig den här gången? Just nu känns det riktigt besvärligt och jag längtar så, så, så mycket tills jag får gå hem för vila "på riktigt". Nedräkning pågår. Strax under 3 månader. Hejja, hejja!
 
 

Nytt till Maya

 
 
Hej fina ni!
 
Här sitter jag med dagens andra kaffe latte i handen. Har kommit in i en riktig trötthetsperiod igen. Beror säkert delvis på mitt låga järnvärde och att jag slarvar med tabletterna för att jag inte mår så bra på dom. Måste nog ge det ett försök till snart. Just nu känns det som jag inte orkar annat än att vila och att komma upp på morgonen, oavsett tid, är riktigt kämpigt. Tur att världens bästa Maya nöjt börjat stiga upp själv och sitter och leker och läser böcker en stund innan hon ropar upp mig, så jag får dra mig lite lite längre. Underbara unge, när blev du så stor? Hon har dessutom varit den absolut snällaste och goaste med mig idag. Det är hon nästan varje dag men riktiga trötta dagar som den här är det extra uppskattat att få sitta och mysa i knät och att få alla dessa goa kramar ♥
 
Till sist så måste jag bara visa er de fina jeansen som fick följa med hem till Maya igår. Stjärnor på, så klart. Visst är dom för fina? Har tittat på de så många gånger och nu kunde jag inte låta bli att slå till. Dom kommer från Kappahl och kostar 229:- Just nu har dom även 3 för 2 på alla barnkläder. Så självklart fick två plagg till slinka med, ni ska få se vad senare.