Stora Fest & Bröllopsmässan

Lite oväntat fick jag med mig Patrik för att gå på Stora fest & bröllopsmässan som idag hållits på Stadshuset. Mysigt att gå tillsammans och göra något sådant. Vi tittade på modevisningen med både kavajer och brudklänningar för att sedan fortsätta mingla bland alla bord med cateringfirmor, makeup, hår och allt därtill. Man fick en liten Goodiebag när man gick in och sedan köpte vi på oss fyra rejäla Bröllopsguiden tidningar. Nu har jag massor att bläddra i på kvällarna.
 
Har haft ångest i flera dagar över allt kring bröllopet. Tror det är lätt att ställa för höga krav på sig själv och känna oro över både hur man ska få ihop det men också att man inte ska lyckas få till det så som man drömmer om det. Kraven hänger dock bara på våra axlar och jag vet att oavsett hur det kommer bli så kommer vi bli gifta den 11 Juli 2015. Bilden i mitt huvud av hur allt ska se ut är det ingen annan än jag själv som ser. Vårt lilla lagom bröllop verkar bli ett ganska stort sådant så det är mycket att få ihop, mycket att tänka på och mycket pengar att lägga ut. Det är (förhoppningsvis) en Once in a lifetime - det är vår dag att minnas med våra nära och kära för all framtid. Man vill så klart få det speciellt. Det är väldigt speciellt och känns så stort ♥
 
Har förresten inte berätta att vi hade den otroliga turen att vinna en Bröllopsfotografering med duktiga Ninas fotografier för ett par veckor sedan. Ni kan ana lyckan jag kände när hon hörde av sig och berättade att det är vårt bröllop hon valt att vara med på. Jag är så glad, ser så mycket fram emot det och en stor sten lättade då vi satt fast en aning angående bröllopsfotogaf.
 
 
 
Maya är med sin mormor & morfar och Patrik är och hjälper våra vänner att flytta. Strax mitt emot oss faktiskt. Kul att få så nära igen, precis som vi haft det av och till sedan vi var små. Hanna kutar omkring i gåstolen och försöker riva halva hemmet. Bäst att vara med nu.
3