Världens gladaste tjej!

Att vi har fått världens gladaste unge har väl ingen missat?! ;)
Hon är nästan jämt glad och skiner upp som en sol. Och nu har hon blivit så stor så det går faktiskt att busa med henne på riktigt och hon tycker så himla mycket är så väldigt roligt! Ikväll har vi busat helt galet mycket! (Så nu hoppas vi att lilla damen är trött och vill sova i natt! haha) Vi har jagat varandra krypandes på golvet och samtidigt gapskrattat och hittat på allt möjligt bus som är så kul! Sedan har hon ju för ett tag sedan kommit på hur väldigt roligt det är att slänga saker på golvet och man får plocka upp det. Så säkert i en kvart slängde hon saker från sängen och jag gjorde en massa roliga saker varje gång jag plockade upp dom. Hon skrattade helt hysteriskt!! Haha! Vi skrattade, skrattade och skrattade... till slut så spelade det ingen roll vad jag gjorde så kunde hon inte sluta skratta! Haha! Det är så roligt! Man blir så glad och får så många goda skratt själv! :) Hon är verkligen i en rolig ålder nu. Hon är inte längre en liten bebis utan ett litet barn som förstår så mycket mer helt plötsligt! :) Älskade unge! Du är vår glädje och vår lycka! :)

Jag kunde inte välja mellan alla bilder jag tog, så nu kommer ett helt gäng! :)


Jag filmade faktiskt också en stund. Funderar på om det är dags att lägga ut en video snart igen. Det var alldeles för länge sedan! Skulle ni tycka det vore kul att få se en liten videosnutt någon dag? :)

Ändrade planer

Istället för att ta en sväng på stan idag så tog vi en sväng på Fyndlagret och Hus och hem.
Dom har så galet mycket fina saker till hemmet på det stället. Skulle kunna gå där hur länge som helst och kolla. Dom har dessutom mycket bättre priser än alla andra inredningsbutiker som finns i Sundsvall fast dom har ungefär samma grejor. Självklart fick någonting följa med hem även den här gången :)

En "postlåda" där vi nu kan samla posten som kommer och man inte bara lägger den vart som helst på en opassande plats i lägenheten. Och så hittade jag en jätte snygg förvaringslåda. Det ser ut exakt som en bok, den fanns i tre olika storlekar och jag tog mellanstorleken så att jag får plats med ännu mera smycken i den! :) Gillar massor! Bor ni i Sundsvall så måste ni kika in där om ni inte redan gjort det! :)

Jag vann!!

För första gången i mitt liv tror jag, har jag haft turen att vinna något! :)
Jag var med i en tävling på Marias blogg som jag helt och hållit glömt bort att jag varit med i. Och här om dagen fick jag ett meddelande om att jag vunnit presentkort på JH Style&Design. Gissa om jag blev glad! :) Jag som älskar smycken! Och efter att ha suttit och kollat några dagar har jag äntligen bestämt mig och nu klickat hem både ett halsband och en ring som jag tycker var galet snygg! Så klart kommer jag inte ha de tillsammans, hihi. Vad tycker ni? :)