DIY: SÄNGHIMMEL

Vad vi njuter av lediga dagar. Jag och lilla pinglan. Den här veckan har verkligen innehållit så otroligt mycket. Och idag var jag iväg en stund och gjorde något jag aldrig tidigare gjort - browlift. Så nu är både fransar och bryn färgade och så har brynen boostas lite extra. Trodde aldrig jag kunde ha så mycket till ögonbryn som jag har just nu. Helt klart ovant men jag har nog snart vant mig. Härligt att få bli lite ompysslad också. Och nu har jag precis kommit hem efter en lång härlig promenad. Tänk att man varje år förundras så mycket över ljuset. Kändes inte klokt att ge sig iväg på en promenad strax före kl.17 och det fortfarande var alldeles ljust ute. Så himla härligt!
 
 
Igår hade vi Joanna och Anton på besök. Samtidigt passade jag på att byta tyg i den hemmagjorda sänghimmeln i Hannas rum. Blir så mysigt till snedtaket där sängen står. Har bara satt skruvar i taklisten, knytit öglor av jutesnöre och hängt en gren i. Sedan är det bara sätta upp de gardiner man tycker passar. Äntligen fick jag tag i knytbandslängder. Verkar nästintill omöjligt nu mera. Hittade de här på H&M Home för en billig peng. Blev så mycket ljusare och fräschare nu när vi börjar närma oss våren. Så det kändes skönt att få bort de mörkgråa som hängt där väldigt länge.
 
Nu laddar vi för en dag med jobb, förskola och skola imorgon. Enda dagen för mig och Hanna på hela veckan. Sen mina vänner, då är det sportlov!