SOMMARTID, DISTANS & SOLSKEN

Vilken vecka det blev! Först och främst måste jag säga att jag tycker det är så himla härligt med sommartid. Att solen börjar gå ner först vid 19.30 är helt ljuvligt. Dagarna känns plötsligt så mycket längre.
 
Och ingen skola blev det för barnen den här veckan. Pga stor smittspridning av covid med många lärare sjuka gick det inte längre att bedriva skolverksamhet på plats. Så den här veckan har barnen distansundervisning hemifrån. Maya är så positiv, snabb med att jobba klart sina uppgifter och tycker nog det är lite kul att få ha träffar med elever och lärare via skärmen. Enligt henne borde man alltid gå i skolan på det här viset. I längden vet jag inte om hon skulle tycka samma sak men jag är glad att det fungerar bra när situationen är som den är. Hanna däremot tycker nog att det hade varit kul att få vara på skolan och träffa kompisarna. Men vi ser det som ett extra långt påsklov istället, även om det inte är det egentligen. Så med lite pussel så är jag nu ledig i tre dagar så jag kan vara hemma med barnen. Det ser ut att bli fina dagar och det ska vi passa på att njuta av.
 
 
Ikväll efter jobbet har jag gått en långpromenad i kvällssolen. Så himla härligt. Till sist gick liksom benen av sig själv och jag kunde nästan inte sluta så det blev bara en längre och längre promenad hela tiden. Får njuta av de stunderna. Det är inte alltid man känner sig så lätt i benen. Ibland är de snarare betong. Men just idag var jag lätt som en fjäder.

Imorgon ska jag på VC för provtagning, annars har vi inga planer förutom att skoljobbet ska göras och så ska vi vara ute i solen om den visar sig.
 
Hoppas ni mår bra! ♥
1