INSTÄLLDA PLANER

En ledig helg som först gått till att bygga garderobsinredning och sätta skjutdörrar i vår "korridor". Jag och Patrik var även på soptippen och kastade allt det gamla som stod där plus annat skräp. Till min lycka så hade Erikshjälpen på soptippen öppnat igen och vi fyndade två badrumsskåp för 100kr. Kommer bli helt perfekt. Vi jobbar på det här med förvaring och att nyttja olika skrymslen och vrån enda upp på höjden. Det behövs. Och det är så skönt att få lite mera ordning på alla saker.
 
Idag var planen att åka till mina föräldrar på middag för att fira älskade mamma som fyllde år tidigare i veckan. Men pga hostig Maya får vi istället stanna hemma. Jag passade på att testa göra tulpanmassage på mina tulpaner, vi har fortsatt fylla den inbyggda gardoben, städa och tvätta och nu tror jag att jag ska ta mig lite tid till att läsa en bok. Det blev en okej dag även om det känns trist att inte kunna vara med och fira mamsen ♥
 
 
Jag har så mycket tankar och funderingar som går just nu. Stort som smått. Som hur ska man göra för att få bestämma över sin egen tid? Kan man verkligen göra det? Eller är det meningen att man från barnsben ska ha plikter och att någon annan ska avgöra när du får tid till att göra saker du tycker om? Majoriteten av oss har det faktiskt så större delen av livet. Jag vet. Men jag kan inte låta bli att fundera. Kan man få bestämma helt över sitt eget liv och sin egen tid?
2