INSPIRATIONSRESA I GÄVLE

Äntligen fungerar min blogg igen! Den har legat nere och jag har strulat endel med att få igång den igen. Men nu ska allt fungera precis som vanligt.
 
Det har varit händelserika veckor för min del. Inte minst den här veckan.
 
Jag blev bjuden till Gävle med ett gäng härliga kreatörer från olika platser i Sverige. Så i tisdags tog jag morgontåget ner till Gävle för att checka in på helt fantastiskt vackra Villa Holmsundsallén. Vi fick träffas allihopa, gå en rundtur och fotografera, äta en god lunch och sedan åkte vi mot Duro Tapetfabrik för att få se tapettillverkningen och även tjuvkika och höra mer om den kommande tapetkollektionen. Vi blev bjuden på tårta och bubbel och fick en fin goodiebag. Sedan åkte vi tillbaka till Villan för att få våra rum och ett par timmar till att göra vad vi ville. Jag och min rumskompis Johanna (kvarteretkrukan på instagram) var så trötta efter resan och allt så vi passade på att vila på rummet innan det var dags att göra oss i ordning för kvällens fördrink i husets bar och härliga samtal och quiz. Sedan blev vi bjuden på en trerättersmiddag som är den snart nya landskapsmenyn av privat kock, Daniel Coyet. Vi fick även en föreläsning om färg av Little Greene. Klockan gick och mitt huvud blev tyngre och tröttare än på länge. Det var supertrevligt på alla vis och så fantastiskt kul att få hänga med på allt det här. Men sängen lockade och morgonen efter var jag fortfarande lika trött. Vi blev bjuden på en makalöst god frukostbuffé men jag kände där och då att jag helt enkelt inte skulle orka med en halv dag till. Så jag bokade faktiskt om mitt tåg och åkte hem tidigare än vad jag hade tänkt. Nöjd, glad och med hjärndimma åkte jag hemåt på onsdagen. Så tacksam för allt! Och så glad att jag vågade ge mig iväg trots att det var helt utanför min comfortzon.
 
 
 
Ett par veckor innan var jag iväg på Birsta City Awards med mina härliga jobbtjejer och övriga kollegor i vårt köpcenter. En kväll som bjöd på god mat, härlig stämning, artister och dans. Så för min del har det hänt väldigt mycket mer i Oktober i år än vad jag är van vid. Och även om det är roligt att vara iväg på saker så känner jag mig så nöjd efteråt över att krypa ihop i hemmets trygga vrå. Mitt huvud orkar inte riktigt hur mycket jag än försöker. Har helt tappat det här med att flyga och fara på saker hela tiden och min återhämtningstid är lång efter allt jag gör. Så nu känner jag mig rätt så nöjd för en lång tid framåt, haha.
 
 
Nu längtar jag mest efter att få gå till skogen och plocka lite kottar och pinnar. Andas frisk luft och sitta på en sten med solen i ansiktet. Ser fram emot att snart få börja julpyssla och fixa med smått och gott hemma. Kanske baka pepparkakor och tända ljus framför en mysig film. Det är min melodi.
 
Något mer roligt jag måste berätta är att den 4:e November så kan ni se en liten titt hos mig i tidningen Leva&bo. Inget storslaget men roligt att få vara med på ett hörn.
 
Nu blir det fortsatt återhämtningen den här helgen och förbereda sig för en "spännande" men kanske också jobbig vecka som kommer. Det händer både bra och dåliga saker nu. Det är bara att hänga med och göra det bästa vi kan utav det. Mer om det senare när jag vet lite mer.
 
Hoppas ni mår bra och får njuta av ett fint Oktober!
Resa
2