MIDSOMMARAFTON

Ännu en midsommarafton hos min mormor och morfar. Även om känslan i magen inte varit densamma för nästan någonting just nu, så blev det ändå en fin dag. Det är alltid fint att få vara tillsammans! ♥
 
God mat och gott fika. Fint sällskap och härligt väder! Det tackar man för.
 
 
 
På midsommardagen skyndade vi iväg direkt efter frukost och åkte till Fagervik tillsammans med Joanna, Anton och Agnes. Där gjorde vi premiär för Frisbeegolf. Åtminstone första gången för min del. Det var faktiskt ganska roligt och riktigt härligt att komma iväg sådär tidigt på dagen och göra något. Vi hade med oss fika så vi tog en paus mitt i och fikade på en bänk alldeles vid havet. Mysigt. Efteråt så blev jag lite ompysslad av Joanna och fick nya fina naglar. Så skönt!
 
Idag blev det en heldag på Kubenbadet för oss. Åtminstone för mig, Patrik och Hanna. Maya hade sovit över hos en kompis och dom ville så klart inte hänga med oss utan åkte iväg för att sola på en brygga istället. Alldeles trötta och möra gick vi hem för att äta lite mat innan vi åkte ut till Alnö för att hälsa på hos Patriks föräldrar och se deras nya hem. Fika ute i kvällssolen tittandes på hästar som gick i hagen alldeles bredvid. Det blev ännu en fin helg med andra ord. Mycket bättre än vad jag kunde tänka mig bara några dagar före. Så det är jag tacksam för!
 
Nu är det snart måndag igen och då kommer säkert stressen komma ikapp lite. Inte för att jag ska jobba på många veckor. Men för att jag återigen behöver sitta nära telefonen och bara vänta på samtal. Samtal som jag inte vet när det kommer eller vad som kommer att sägas. Det är väl kanske det som är det värsta. Men nu kopplar jag bort det för ikväll och myser ner mig i soffan istället. Jag får ta det som det kommer helt enkelt.
 
Hoppas ni haft en riktigt fin midsommarhelg!
3