Happy halloween

Det har varit en så mycket bättre dag än på länge. Äntligen håller det på att vända. Kan helt säkert bero på att jag samlat på mig runt 20 timmars sömn senaste två dygnen. Det var så otroligt behövligt som det bara kunde bli. Därför passade vi på att åka ut till mina föräldrar på sopplunch och pumpafix idag. Vi brukar aldrig fira Halloween annars men just i år var jag så himla sugen på att dra till med halloween middagsbjudning för att få göra härliga spökbakelser och kanske klä ut oss lite. Mest för att Maya börjar tycka allt sådant är så himla kul. Vi fick dock inte ihop det riktigt i år så som tänkt så därför var det roligt att min mamma hade varit och köpt en pumpa som vi fick pyssla lite med idag. Det blev kanske den fulaste pumpan jag skådat, haha, men det vart ändå något för att vara första gången. Nästa år kanske vi satsar på den där Halloween middagen istället. Nu blir det fredagsmys för hela slanten.
 
 
Happy Halloween
Frida W

Vi körde debut med pumpalykta här med i år, så himla roligt att fixa. Det här kommer bli en årlig tradition för oss:)

Svar: Ja, det var ganska kul men dösvårt att gröpa ur den tyckte jag, haha. Har du några tips? ;)
Eleni

Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh va härligt att du börjar må bättre, har aldrig firat halloween typ men nu när barnen är större så får de iaf klä ut sig varje år och vi gör en pumpa :)

Svar: Bara en sån sak räcker ju för att barnen ska tycka det är kul och det är ju det viktigaste :)
Eleni

Mimmimoster

Här sprang åtta små hallweengubbar och gummor och hotade med bus! Som tur var hade jag garderat upp med godis som jag lade i plastmuggar och målade pumpaansikte på =D Jag låtsades välja en stund om det skulle bli bus eller godis....en liten skräckis avslöjade lättad att de hade ju inget bus, haha!

Svar: Hihi, vilken dröm att vara spöke och knacka på hemma hos dig :)
Eleni

Frida W

En stor köksslev i stål är perfekt, den får man bra "grepp" om kanterna så allt geggigt följer med:) Det är nog det bästa tips jag har, haha.

Svar: Funkade det även att gröpa ur "köttet" med? Har hört man ska ta bort så mycket som möjligt av det för att de inte ska börja ruttna direkt. Det var den biten jag tyckte var så svårt eftersom det är ganska hårt, haha.
Eleni