EN NY VÄRLD

Det är som en helt ny värld för mig att vara ensam i några timmar mina lediga dagar. Jag har aldrig saknat det eller egentligen känt behov av det heller. Men tänk hur man kan glömma bort hur det är att vara lite ensam ibland. Att göra saker helt själv. Helt plötsligt har jag tid att tänka klart mina tankar, jag kan ta en promenad, åka och veckohandla i lugn och ro, det går snabbare än någonsin att städa och tvätta. Jag kan bara dra iväg på loppis en stund utan att behöva förhandla med det "lilla sällskapet". När jag har vant mig vid allt det här så ska jag lära mig att göra ingenting också.
 
 
Min lediga tisdag har verkligen varit effektiv. Först göra barnen klara för skoldagen, lämna på skolan, hem och äta frukost, åka och storhandla mat, en snabb loppistur, hem för att städa och tvätta, tog en promenad innan jag gick tillbaks till skolan för att hämta hem Hanna, fixa mellis till barn nummer 1, för att en stund senare fixa mellis till barn nummer 2 som slutade senare, satt ute på balkongen och drack en kopp té. Sen var det dags att göra middag. Städa och plocka till i köket (igen), duscha Hanna och få iväg Maya på fotbollsträning. Ner till tvättstugan igen och sen en promenad bort till min vän Linda för att hjälpa henne att måla lite i köket. Och nu har jag kommit hem igen, ordnat kvällsfika till barnen och tänkte överlåta nattningen till Patrik ikväll. Känner mig rätt så nöjd över den här dagen. Så serier och en godispåse hade inte varit fel nu. Synd bara att det är tomt på godisfronten. Imorgon laddar vi för skola och jobb. Den lilla tjejen är så taggad för första dagen på fritids efter skolan. Det känns bra i hjärtat. Även om jag längtar extra till helgen så jag får hänga med hela familjen igen!
Mimmi

Det är lätt att stressa upp sig när man får egentid, man tror att man ska vara så effektiv...Njut lite också...

Svar: Jag ska försöka att lära mig att bara ta de lugnt. Men just nu är det bara så himla skönt att kunna stöka undan alla "måsten" medan jag är själv så jag kan vara helt fri med barnen sedan när dom kommer hem <3
Eleni Apostolakis

Yolanda

Vad fina bilder du plåtar! Kram

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis