JULREPORTAGE

Oj, vilka dagar. Igår blev en väldigt sen kväll efter att först jobbat, sedan hem och fortsätta städa, jag gjorde knäck och bakade saffranskaka och röjde runt mest överallt. Har knappt kunnat sovit i natt sedan. Vaknat och tänkt på saker jag borde göra, ändra och göra om. För att sedan kliva upp strax före halv sex imorse. Dusch, göra mig i ordning, få iväg barnen till skolan, fortsätta plocka, bädda sängar och göra glasering till min kaka. Prick klockan nio stod Cecilia Möller Kirchsteiger och plingade på dörren. En så himla härlig och mysig dag! Hela hemmet har fotograferas till minst ett julreportage, vi hann med att fika två gånger och en massa prat om allt tänkbart. Tack för en otroligt bra dag.
 
Och nu kan jag äntligen pusta ut. Varenda ledig dag resten av den här månaden kommer att gå till en massa mys och tid med familjen. Kanske något mer julbak så klart. Men inte mer än så. Så himla härligt!
 
 
Förresten så ligger nu bilderna uppe från fotograferingen jag gjorde för prick en månad sedan med Rondine smycken. Har även fått se 5 filmklipp därifrån, men vet inte om de hamnat på hemsidan. Så nu finns det iaf så man kan titta in där om man har lust. Klickar man sig in på smyckena så finns fler bilder.
Mimmi

Vilken dag du haft! Ska bli så roligt att få se resultatet.

Svar: Verkligen! Nu får vi bara vänta i ett år 😅
Eleni Apostolakis