RUNDTUR I VÅRT JULHEM

Min energi har legat på minus och med en rygg- och huvudvärk som tagit knäcken på mig. Så ofrivilligt fick jag ge mig ett par dagar utan måsten. Där jag inte gjort mer än att vila mig igenom dagarna. När kroppen liksom bara slutar fungera och huvudet inte ens orkar tänka. Trodde jag höll på att bli jättesjuk. Det sista man vill i dom här tiderna. Men efter ett par dagars vila så känner jag hur energin smyger sig tillbaka. Fokusen har bara legat på att inte göra mer än vad jag klarat av för stunden. Jag behövde det nog.
 
Ser att jag ligger med en massa bilder i lager från tidigare som jag inte hunnit visa er. Så här kommer först julen i vårt sovrum. Det är inte mycket, men det skapar ändå en juligare känsla.
 
 
Jag har gjort så många kransar, stjärnor och annat pyssel i år. Det är roligt men nu känner jag att jag fått till det mesta inför julen. Så nu ska jag inte göra mer än vad jag orkar eller får lust med. Och faktiskt så har jag gjort lite smått pyssel även idag, men det får ni se när jag hunnit gjort klar bilderna.
 
 
Jag har gjort julgrupper och fyllt hemmet till bredden med allt möjligt både från skogen och växter från Plantagen. Lite tråkigt att jag gjorde de så tidigt då mycket börjat blomma över redan. Men som ni förstår så var jag mer eller mindre tvungen i år eftersom det skulle fotas julreportage redan 3:e December.
 
 
Lite julpiff i vardagsrummet. Julstjärnorna från förra året fick åter igen en plats här inne. Fast den här gången ovanför ett annat skåp än förra året.
 
 
Och andra advent har varit. Så andra ljuset i ljusstaken har nu fått tändas. Jag jobbade dock hela den helgen så det blev inte så mycket adventsmys för min del.
 
 
I granen i år hänger en salig blandning av loppisfynd bland sådant som vi samlat på oss senaste åren. Klockgirlangen köpte jag ny och den är jag ju löjligt förjust i. Den började hänga i granen men fick sedan flytta in till sovrummet där den syntes lite bättre. Visst är den väl fin?! Inte har jag väl visat den tidigare? Jag minns ju inte för dagarna går så fort och jag just nu har ett överflöd av bilder som ligger.
 
 
Här har ni ett julpiffat rum. Hannas rum för att vara exakt. Här har det också hänt mer sedan jag tog bilderna. Och som ni redan vet så är bland annat granen klädd nu.
 
 
Sist men inte minst får ni se en skymt ifrån Mayas rum. Det är inte lätt att fotografera i detta mörker. Solen har inte gått upp på en vecka nu. Evig dimma och tjocka molntäcken. Men jag har försöker få till lite fotografering för att dokumentera lite varje år.
 
Så.. nu har ni fått en liten glimt hemifrån oss. Och jag lovar, det kommer mera.
 
Hoppas ni mår bra!
 
mammatillmirakel.blogg.se

Vad fint ni har det. Wow! ❤️

Svar: Tusen tack! ❤️
Eleni Apostolakis

Mamma

Ni har så fint och mysigt ❤️😍! Kärlek till er ❤️❤️❤️❤️

Svar: Tack snälla! Kärlek till er med ❤️❤️
Eleni Apostolakis

Mimmi

Pyntat och fint! Du behövde få göra ingenting efter all planering och uppdrag du laddat inför så länge. Skönt att du inte blev sjuk. <3

Svar: Ja så är det nog 💛
Eleni Apostolakis

Maria

Vad heter den design du har 😊

Svar: Design på vad tänkte du?
Eleni Apostolakis