MY DAYS

Värmen och solen är på väg tillbaka lagom till min jobbhelg. Men det känns nästan som min semester bara fortsatt sedan midsommar så jag ska inte klaga. Snart går jag på den ännu längre sommarledigheten med familjen och det ser jag så mycket fram emot. I förrgår sov barnen över hos sin mormor och morfar. Vi hade inga som helst planer utan barnen hade själv bjudit in sig till övernattning. Mysigt. Så för första gången på över ett år fick jag och Patrik en kväll helt för oss själva. Man blir nästan handlingsförlamad och vet inte vad man ska göra när man inte är omgiven av två virvelvindar som konstant tar ens uppmärksamhet. Vi köpte hem en massa gott att äta men det blev inte uppätet. Det mesta tog vi inte ens fram. Jag satte igång och målade ett sidobord jag köpt på loppis. Medan satt Patrik bredvid och la patiens. Vi gjorde ett försök till att se något på tvn men då somnade vi istället. Så ja, vi gick faktiskt och la oss och sov tidigare än vad vi annars brukar kunna göra. Patrik kallade oss pensionärer och sedan sa vi godnatt. Haha, tänk hur det blivit sedan man blev föräldrar. Nästa gång hoppas vi på att göra ett restaurangbesök istället. Men det blev en ganska skön kväll ändå. Bara det att slippa springa och passa upp på andra för en stund kan vara skönt att ta en paus ifrån en kväll och man får tid att prata i lugn och ro. Det är fint det.
 
 
Ta en sen frukost i lugnet är heller inte fel. Men det gör jag nästan varje dag ändå den här sommaren. I år märks det verkligen hur stora barnen börjar bli och hur bra dom "sköter sig själva". Visst är det skönt på ett sätt men jag kan inte låta bli att sakna det där myset när barnen var lite mindre. Redan. Tur jag ska få en liten bebis att gosa med när jag ska bli moster om bara någon månad ♥
 
Idag har vi rensat ut sista skrotet från förråd och liknande. Patrik åkte på tippen och jag tog med mig barnen ut till mamma och pappa en stund. Plockade med mig lavendel hem som jag nu hängt upp för att torka. Och på eftermiddagen kom Joanna och Rocky hit för att äta middag med oss. Jag har sedan målat, målat och målat. Igår drog jag igång och målade det stora skåpet i vardagsrummet. Pillrigt och jisses, så många timmar det tog mig. Men nu står det färdigmålat här bredvid mig och skåpet blev verkligen hur bra som helst. Vardagsrummet som är så mörkt gjorde att skåpet tidigare slukade det lilla ljuset som kommer in. Nu känns det så mycket bättre. Ni ska få se sedan.