NU ÄR DEN HÄR

Tänk så snabbt en jobbhelg kan gå. Det var kul att vara tillbaka men ändå lika skönt att vara ledig några dagar igen. Den här gången tillsammans med hela familjen och det är väl ändå det allra bästa. Jag började den här måndagen med att åka till Issas salong för att klippa av det långa barret. Så himla skönt att ha kortare hår igen. Den känslan att åka från frisören är ju så härlig. Satte mig sedan på balkongen i solen som kom fram och där blev jag som alldeles bedövad i hela kroppen när solen värmde skönt. Var nära att somna och ändå kändes det som att kroppen redan gjort det. Så avslappnande. Nu hoppas jag att vi får lite mer sol och värme i sommar. Det gör gott för både kropp och själ.
 
 
På kvällarna slår vi oss ner i vår NYA SOFFA som kom i torsdags. Åh, vad jag tycker mycket om den. Nästan mer och mer för varje gång jag tittar på den eller sätter mig i den. Den är sååå härlig och jag älskar att den är i 100% linne. Precis vad jag önskat mig i flera år nu. Trodde helt ärligt inte att Patrik någonsin skulle gå med på att köpa den men nu när vi har den här hemma tror jag att han tycker om den minst lika mycket som jag.
 
Nu måste vi fortsätta i vardagsrummet med att hitta lite nya möbler och några av de gamla ska målas. Tror nästan jag sätter igång på en gång. Köpte ett fint litet sidobord på loppis förra veckan och nu känner jag bara suget efter att ta fram penseln och sätta igång. Klockan är ändå inte så mycket för att vara sommar.
 
Hoppas ni mår bra allihopa! ♥
Enna

Vilka härliga stunder! Både med ett frisörbesök och ny soffa :) Så fin bild!

Svar: Ja, så himla härligt båda delar! :) Tack snälla du!
Eleni Apostolakis

Bella

Men åh vilken fin soffa..vill så gärna byta ut vår Karlstad till något annat. Vart finns denna? Färg? Tvättbar?

Svar: Älskar vår nya soffa. Det är en le Grand air från Royal design i linnetyg. Men den finns även i bomull. Vi valde färgen Savage Linen. Och ja, den är tvättbar. Kommer nog aldrig köpa en soffa som inte är tvättbar igen... åtminstone inte så länge som vi har barn som bor hemma, haha.
Eleni Apostolakis