VÄRT ATT FIRA

Nu har jag gått på min andra semesterperiod för den här sommaren. Efter jobbet igår var det väl värt att fira med att plocka in en bukett med mina första dahlior och luktärtor. Så klart med ett gäng rosenskära också. Det var en magiskt fin kväll. Alldeles vindstilla, ljummet i luften, till och med gatorna var tysta för ovanlighetens skull. Där satt jag på balkongen med en liten drink i mitt allra finaste loppisfyndade glas och tittade på havet och solnedgången medan fåglarna lät i träden längre bort. Klockan var närmare 23.30 innan jag tog mig därifrån. Men fortfarande med känslan att jag aldrig vill gå in. Pausa tiden.
 
 
Ni ska se vad mina rosenskära fullkomligt exploderat. Plockar in små buketter nästan varje dag och det kommer bara mer och mera. I min ena pallkrage planterade jag luktärtor på mitten och strödde sedan ut en påse med små små vallmofrön. Då kunde jag inte föreställa mig hur höga och många vallmo det skulle komma. Dom växer inte bara på längden utan även bredden. Senaste veckan är det första jag gör på morgnarna att titta ut genom fönstret för att se om alla hundratals knoppar börjat blomma och ja, nu blommar det. Massor!
 
 
Idag har vi knappt sett röken av Maya. Kompisar från morgon till kväll. Men vi andra tre hann med en skön promenad runt i området och uppe i skogen innan regnet kom. Ett tips till er som vill komma ut men inte riktigt vet var ni ska gå eller inte riktigt har motivationen är appen hittaut. Den tar en med på stigar och ställen man kanske aldrig varit på trots att det ligger i närheten. Riktigt kul att göra tillsammans med barnen också. Man går efter en karta och letar olika ställen med koder som man registrerar i appen. Tips!
Mimmi

Trevlig semester! Du har prickat in den perfekt med din trädgård. Kram!

Svar: Tack! Ja, det har jag verkligen. Kram
Eleni Apostolakis