SOLIGA DAGAR HEMMA

Behoven och idéerna förändras från år till år. Och ibland så bara klaffar det. Saker och ting faller på plats. Plötsligt har vi nästan allt vi kan tänkas vilja och ha behöva för den här sommaren. Men även för många år framåt om man inte ändrar sig och kommer på något nytt vill säga. Vi har en bra matplats åt familjen utomhus på baksidan, på framsidan har vi stället att sitta och mysa på i konstant sol, passar även bra för en fika eller frukost, utomhus har barnen studsmatta och lekställning, poolen ska på plats och mina pallkragar och krukor växer det i för fullt. Vi satte även ut en liten café möbel för att kunna sitta under trädet i skuggan medan barnen leker eller för att äta lite mellis. Men så kommer vi till den alldeles jättehärliga solsängen som vi byggt till den störra balkogen på baksidan. Under förmiddagen och kvällen har vi solen där om man vill sola, men under den andra halvan är det så skönt att kunna gå ut och lägga sig i skuggan när värmen tar över. Alla i familjen älskar den där platsen. Igår passade jag på att ligga där ute med en inredningstidning och vattenmelon medan resten av familjen var och badade på himla badets utebad. En riktigt skön stund.
 
 
Idag har det inte varit riktigt lika varmt då det blåst väldigt mycket. Imorse låg även en tjock dimma över stan men som tur var så försvann det och solen värmde då väldigt skönt. Jag och Hanna har mest varit hemma, ute i trädgården för lek och att sola på en filt. Och så har jag gjort min dagliga vandring mellan balkongerna. Passade även på att plocka in en bukett med smörblommor för att hänga på tork. Åh, det är så fint så man skulle vilja ha små buketter i varje rum.
 
 
 
Hoppas ni mår bra där ute och att ni njuter av sommaren!
Mimmi

Skönt med en lite kylig morgon, blåst och molntappar! Jag fick faktiskt lite gjort idag och sen kunde man njuta av solen på eftermiddagen utan att flyta bort...