ADVENTSGRANEN

Idag efter skolan hämtade jag lilla Hannibus och vi åkte ner till stan för att gå till optikern. Nu var det dags att välja bågar åt lilla fröken och oj, så många och mycket hon testade. Vi provade allt från stora, små, runda, pilot, kantiga... ja, vi missade nog inte en enda båge. Men så helt plötsligt tog hon på sig ett par, tittade sig i spegeln och säger "dom här ska jag ha". En kvinna som jobbade där kom lägligt till hennes kommentar och sa "Har du bestämt dig? Dom där var jättefina på dig, vilken bra smak du har". Då fanns det ingen tvekan om att det var dom hon ville ha. Runda glasögon i silver som skiftar åt rosa i vissa ljus. Även om hon började tveka till det här med glasögon när vi väl var där och hon tyckte det kändes konstigt för att hon inte är van, som hon själv sa, så vet jag att det kommer bli bra. Jordens gulligaste tjej. Ja, inte bara gulligaste utan tuffaste också. Hon är cool min Hanni.
 
 
För en vecka sedan plockade vi in barnens adventsgranar. Nu hoppas vi bara att de behåller några barr kvar ända fram till julafton också, haha. Så när vi kom hem efter att ha varit och beställt glasögon så fick barnen klä deras små granar. Mysigt.
 
Ikväll kom barnens farmor och farfar förbi med födelsedagspresent till blivande 10-åringen. Meningen var att ha mini kalas för Maya till helgen. Men som ni säkert förstår, blir det nog mindre än ett minikalas till och med. Egentligen fyller hon ju inte förrän om ungefär en månad men vi brukar alltid ha kalaset tidigare eftersom December är så fullspäckat ändå. Men ja, i år blir ju allt som det blir liksom.
 
Nu blir det soffmys och uppladdning för några långa dagar på jobbet resten av veckan.
 
Hoppas ni mår bra och ta hand om er! ♥
Mimmi

Jag hade också ha en liten adventsgran på mitt rum...Ni har det verkligen mysigt och fint, tack för att du delar med dig Eleni 😍

Svar: Tack snälla! Så glad att få dela med mig och att ni ändå får hänga med oss lite trots avståndet som känns enormt just nu <3
Eleni Apostolakis