FULLÄNDAD SAMLING

Tittar in här lite snabbt innan jag gör sällskap i köket med resten av familjen som spelar monopol. Ibland offrar jag mig att vara med annars ska jag erkänna att monopol är bland det tråkigaste spelen jag vet. Annars gillar jag det mesta. Ska ändå slå mig ner tillsammans med dom för sällskapsskull och bläddra i min senaste tidning som var full av jul. Så mysigt!
 
Idag åkte jag, Hanna och mamma på en loppis. Lyckan när jag kommer in och ser ännu en till stol i samma stil som de jag samlat på innan. Nu har jag fem stycken och samlingen är fulländad. Så glad! Glad är jag också för solen som tittade fram idag. Ändå har vi inte varit ute och njutit något av den. Loppis, handling, måla om skänken (igen) i köket och tre sorters middagar tog upp dagen. Nu har barnen höstlov. Så himla skönt för dom. Och skönt för mig att inte behöva ställa klockan extra tidigt kommande vecka, även om de inte skiljer jättemycket eftersom jag jobbar. Men det gäller att uppskatta även det lilla.
 
Ihelgen jobbar jag så då kommer ni nog inte höra så mycket från mig så jag passar på att önska er en trevlig helg!
 
 
Mimmi

Trevlig helg till er med!

Svar: Tack! <3
Eleni Apostolakis

Bland pelargoner och barn

Så härligt med lov, vi har också lov nu. Känns skönt med stilla lunk innan vi flyttar- barnen ska få varsin kartong att fylla med saker de kan ”leva utan” de kommande sex veckorna. Jag ogillar också monopol, när jag växte upp var jag nog den enda som gjorde det. Ha en fin söndag, kram!

Svar: Hoppas det går bra med flytten och att ni får ett härligt lov! Kram
Eleni Apostolakis