HÖSTGARDEROBEN & NYTT PROJEKT

Ännu en gång sa helgen swish. Men jag tycker vi kan klappa oss själva på axeln för allt vi åtstadkommit. Studsmattan har plockats ner, jag har nu stoppat dahliaknölarna i vinterförvaring, alla krukor är tömda och nedstoppad i källaren, vi har gått igenom alla ytterkläder och skor, så rensning högt och lågt blev det minst sagt. Berget av kartong och saker som skulle ner till källaren är nu borttaget från vår "ute-hall". Passade då även på att städa vårt trapphus. Ja, allt jag hade tänkt har vi faktiskt fått gjort. Så skönt!
 
Igår föll de första snöflingorna och vi fick ta en paniktur ut till Birsta för att köpa varmfodrade kängor åt barnen. Passade då även på att köpa bultar till våra däck som Patrik fick äran att stå ute i stormen igår och byta. Och ni vet... när man röjt på hela helgen med allt det man tänkt och plötsligt blir klar en sen söndagseftermiddag. Det hade kanske varit skönt att slänga sig i soffan... men då kommer dom där plötsliga idéerna om att det hade varit trevligt med en ny väggfärg i köket. Jag skulle bara impulsivt provmåla lite med en målarfärgshink vi hade över. Men som vi alla vet så går det ju inte bara att provmåla. Om man inte vill ha fläckiga väggar. Så nu har jag målat om köket också. Skrapade ur den sista färgen idag på förmiddagen och har nu bara en vägg kvar att måla en omgång till. Som ni kanske anar så räckte inte färgen hela vägen. Så imorgon är det jag som står utanför butiken när de öppnar för att kunna åka hem och måla klart det sista medan barnen är i skolan. Det blir himla bra alltså! Sen måste jag bara måla om skänken som står i köket så den passar in lite bättre, sedan har jag nog målat färdigt på en stund. Tror jag.
 
Som ni hör blev det ingen lugn och stillsam helg direkt. Men det får vi försöka oss på till nästa gång jag är ledig med familjen. Om två veckor vill säga.
 
 
Barnens höstgarderober har fått lite påfyllning igen. Tycker alltihopa var så fint så jag skulle kunna tänka mig att ha det själv. Zaras barnkläder är verkligen favoriter och kanske får jag prova att beställa något åt mig själv nästa gång också, haha. I samma stund som jag fyller höstgarderoben inser jag att det är dags för att fylla på allt inför vintern. Också. Alla dessa ständiga kläd- och skoköp till barnen. Det tar aldrig slut. Tycker alltid det är kul att handla åt tjejerna, men nog är det inte billigt med barn, den saken är säker. Tur jag blivit bättre på att dra till ordentligt i storlekarna så de inte växer ur det veckan efter dom fått något nytt. Älskade skrotungar, väx inte upp så fort! ♥