BAKA, BÄTTRING & FÖRVANDLING

Hej allihopa!
 
Äntligen börjar jag känna mig bättre även om kroppen fortfarande strejkar. Den gör så ont, så ont. Hela jag känner mig som en inflammation. Nu vill jag bara hostan ger med sig och att kroppen inte ska värka lika så ser jag sedan så mycket fram emot att få komma ut i verkligheten igen.
 
Den här tiden hemma har inneburit både ny väggfärg hos Maya, målat om Hanna skrivbord och stol, ommöbleringar i stort sätt överallt. Hanna har fått en ny stor säng. Ja, det har hänt endel trots att jag inte lämnat hemmet. Men nu gör det ont att ens greppa en pensel så nu får jag nog lugna mig ett tag. Ni kommer att få se saker allt eftersom.
 
 
Idag när Patrik och Maya var iväg på fotbollsmatch så passade jag på att baka en sockerkaka. Lite fika måste vi ändå få unna oss denna lördag. Till familjens stora lycka. Hanna går ann med florsockret både högt och lågt och tycker det är hela höjdpunkten med att baka en sockerkaka.
Mimmi

Hanna vet hur man tar socker kaka till en ny nivå gullungen! Du verkar ha åkt på en riktig influensa oavsett vad den heter. Otroligt vad mycket du får gjort ändå. Kram!

Svar: Ja, det har varit jobbigt det här men hoppas snart jag får må helt bra. Och Hanna kan hon! :) Kram
Eleni Apostolakis

Elin

Fantastiskt fina bilder !!

Svar: Tack så jättemycket!
Eleni Apostolakis