JAG TRODDE DET VAR SISTA GÅNGEN

Hej på er!
 
Veckorna flyger förbi och det går dagar mellan inläggen här på bloggen. Jag älskar den här platsen och att få dela med mig så jag ska verkligen försöka bli bättre. Den här veckan kom jag äntligen tillbaks till jobbet efter hela tre veckor hemma av olika anledningar. Men nu är jag tillbaka och vardagen rullar åter på igen som vanligt. Har ni instagram och vill hänga med lite mera så titta gärna in hos mig där. Eleni.se hittar ni mig under så klart. Där hinner jag uppdatera med både bilder och filmer nästan dagligen.
 
Nu är helgen här igen och jag har turen att vara ledig med familjen. Mayas fotbollsmatch står på dagens agenda. Och sedan blir det nog lite fix utomhus. Dags att göra höst på riktigt nu.
 
 
För ungefär en och en halv vecka sedan plockade jag min allra sista bukett från mina blommor som jag skött om sedan vårvintern. Trodde jag. Men när jag tittade ut här imorse så ser jag att jag faktiskt har väldigt många blommor som kämpat ute i höststormen och som jag ska plocka in idag. Men då blir det nog för allra sista gången i år. Är så otroligt glad för att mina dahlior till sist blommade och att jag lyckades för första gången i mitt liv. Ser redan fram emot att planera för vårens alla blommor. Nu har jag mer hum om vad jag vill ha och hur jag vill ha det. Men först ska vi njuta av höstens solstrålar, kalla vindar, tända ljus och brasor i kakelugnen.
Carina Jacobsson

Åhhh underbara Dahlior, har aldrig haft några själv men älskar dess vackra väsen...tål att tänkas på att kanske ha till nästa år!

Trevlig lördag/Carina

Svar: Dahlior är så otroligt vackra och finns i så många sorter. Är glad att jag för första gången testat att odla. Nästa år blir det ännu fler har jag tänkt. Alltid kul att planera också. Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Första frosten glittrade i min trädgård nu på morron, väntar på att se vad som klarat sig nu när solen börjar värma igen...

Svar: Åh nej. Är det sant? Första frosten. Måste genast ut och titta hur det ser ut här.
Eleni Apostolakis

Jennie

Fina blommor

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis