MIN FÖDELSEDAG

I onsdags hade jag äran att få fylla 34 år. Glad och tacksam för varje år och för allt jag hittills fått uppleva. Tillsammans med en skara nära och kära bjöd vi in till lite mat och fika. Det blev en riktigt mysig dag och fina presenter fick jag också. Tack tack tack! ♥
 
 
Tänk att snart har hela min semestervecka gått. På måndag är både jag och Patrik tillbaka på jobbet och på torsdag börjar barnen i skolan igen. Jag känner mig ändå redo för hösten nu även fast jag redan känner någon slags längtan tillbaka till den varma sommaren när allt fortfarande låg framför en. Det har i överlag varit en otroligt fin och varm sommar men ändå känns det alltid som det gått så himla fort. Känner ni det också?
 
 
Just nu går jag någonstans mellan hopp och förtvivlan. Även om jag börjar landa något i alla mina känslor. Och försöker lägga positiv energi på allt framåt. Har känslan av att vi är på väg nu och jag börjar känna mig redo att lämna det som varit. Vi sitter inte i den enklaste sitsen och vet att det här kan komma att ta sin tid och förändringar. Men förhoppningsvis lämnar vi snart boet och gör oss redo för nya äventyr.
 
 
Fortsätter att plockar in spretiga små buketter. Njuter av alla vackra blommor som fortfarande blommar. Mina dahilor är helt enorma. Som en egen djungel på balkongen. Men det är härligt tycker jag.
 
Igår åkte jag, mamma och barnen till Norra Berget för en mysig dag. Flickorna var på cirkusskolan, vi fikade ute och vandrade omkring lite. På kvällen blev det grillad middag med familjen och sedan slog vi igång en film. Kanske den första i sommar. Så det var mysigt, med tända ljus, medan kvällarna blir allt mörkare.
 
Idag är det dags för fotbollsmatch igen. Maya ska spela och vi hänger med som hejarklack. Jag ska passa på att rensa barnens garderober också. Dags att se över hur mycket kläder som vuxits ur under sommaren och planera för höstgarderoben och allt man kan tänkas behöva inför skolan. Nu är vardagen nära. Den nya vardagen, med två barn som går måndag till fredag. Gympapåsar som ska packas, föräldramöten, studiedagar, läxor, träningar och allt där till. Måste nog köpa mig en ny kalender att börja fylla då många tider åter igen ska passas.
Mimmi

Det är rätt inställning att faktiskt se förmånen i att fylla år, att ha förmånen att bli äldre. Ni hade en mysig dag .... Kram

Svar: <3
Eleni Apostolakis