ALLA ♥ DAG

Imorse dukade jag upp frukosten innan någon annan ens hann märka det. Till det la jag även ut presenter till hela familjen som en liten överraskning på självaste "kärleksdagen". Så mysigt. Jag tycker det är så himla kul att få göra lite av "det extra" och överraska med presenter. Tar gärna varje tillfälle till att hitta på något åt dom andra. Jag tror och hoppas det uppskattas också. Barnen fick en varsin ny mys dress från Zara, choklad och en varsin bukett hallonklubbor formade som hjärtan. Patrik fick en ny skjorta som han kommer bli så fin i. Alla fick ett varsitt kort som jag skrivit också så klart.
 
Efter frukosten skulle egentligen Maya på fotbollsträning men när ungen var alldeles för trött fick hon stå över idag. Patrik och Hanna åkte för att fixa Hannas glasögon som pekade åt alla håll och knappt satt uppe längre. Så kan det gå när man får en gunga i ansiktet på skolan. Kanelbullarna blev aldrig gjorda igår kväll så istället blev det bullbak för min del på förmiddagen. Tanken var en utflykt men klockan gick och P hamnade framför skidorna och där går det inte att slita sig ifrån då. Så det blev istället en fika och en lugn dag hemma istället.
 
Imorgon är det måndag och för ovanlighetens skull så ska vi alla iväg mot skola och jobb. Jag börjar gå på nytt schema nu så nu är det slut med många lediga dagar i sträck för min del. Bara gilla läget och så vänjar man sig säkert vid det också tids nog.
 
 
Glad ♥ dag!
Mimmi

Vi behöver verkligen det där lilla extra nu...I morgon är det FETTISDAG Eleni, då får vi frossa i semlor!

Svar: Jaa! Jag åt TVÅ stycken, haha!
Eleni Apostolakis