DE FÖRSTA SOLSTRÅLARNA

Så tung och kämpig vecka det blev. Kroppen strejkar ännu en gång och jag har känt mig ordentligt krasslig ett par dagar. Som tur är så verkar det vända fort igen men har ändå testat mig för covid för säkerthets skull, som man nu bör. Det gick förvånandsvärt supersnabbt både att få testet och svaret. Allt på ungefär ett dygn. Och nu kan jag pusta ut för att jag inte bär på det för tillfället iaf. Kroppen och huvudet får väl säga ifrån av andra anledningar också. Jag tror mig veta vad det kan bero på så jag ska ta tag i det nu för att se om det kan bli bättre.
 
Bästa medicinen när man inte orkar så mycket annat är helt klart att ligga i sängen och läsa bok. Gärna med en matcha latte om ni frågar mig. 
 
 
 
Tänk igår när jag kom in i sovrummet och såg hur solens strålar letade sig in. Som en liten gul fläck på väggen. Lyckan var total i ungefär 5 minuter innan den försvann igen. Första gången som solen skiner in hos oss efter 3 månader i total skugga av berget. Välkommen tillbaka ljuset och solstrålarna!
Mimmi

Kram till dig...

Svar: Kram <3
Eleni Apostolakis