NU RÄCKER DET

Veckan har börjat med sköna morgonpromenader i närmare -20 grader med solsken och sedan kom snökaoset igen. Har skottat så ryggen värker, traskat i snö upp till knäna och det har blåst och drivit så mycket att man såg ut som en snögubbe själv när man kom in. Så otacksamt när man sliter på i timmar med snöskyffeln och så blåser det bara in ännu mera. Det tar liksom aldrig slut. Tycker det räcker med snö nu! Tur i oturen att jag prickar in lediga dagar när snökaoset kommer så jag inte behövt ge mig ut med bilen... hade antagligen aldrig tagit mig ut en dag som den här. Imorgon är det fredag och både jag och Hanna är lediga så då slipper vi turen bort till skolan tidigt på morgonen också. Skönt!
 
Jag har flera samarbeten på gång så det lär bli en dag full med fotograferingar, redigering och bakning bland annat som behövs till rekvisita. Så nog har jag att göra ändå hela dagen.
 
 
Försöker starta dagarna på bästa sätt med en promenad eller annat sätt att röra på mig innan en bra frukost. Känner hur jag ständigt febrilt letar efter sätt att må bra, slappna av och tänka positiva tankar. Vissa dagar går det bra, andra är det svårare att hitta det där. Men det är väl så i livet. Det går upp och ner. I perioder flyter allt som man önskar, i andra känns det som det mesta går i motvind. Ständigt på jakt efter lösningar som ska göra det hållbart och uthärdigt. Och inte att förglömma att se glädjen i det lilla även om man ibland letar genom hela sig själv för att hitta det där lilla. 
 
Nu ska jag läsa min senaste tidning av Leva&Bo. Pyjamas och morgonrocken är redan på. Tid för att mysa och leda mig in på tankar som ger positiv energi. Från en dag som känts allmänt jobbig och tung tänker jag avsluta den på bättre sätt.
 
Heja oss!
Mimmi

Det är ofattbart att den fluffiga snön från igår kväll kunde bli så tung och jobbig över en natt!

Svar: Verkligen! Pjuh.
Eleni Apostolakis