ATT DRÖMMA

En typiskt städa, baka och träna dag. På sommaren finns nog ingenting tråkigare än att städa. Dammråttorna flyger omkring när fönster och dörrar står i korsdrag, flera kilo sand kryper fram från alla hörn efter alla stranddagar och man har varken tid eller ork till det ständiga plocket. Jag stänger mycket hellre dörren och går ut istället. Men ibland bara måste man ta tag i det där tråkiga görat också. Och då passar ingen dag bättre än den allra gråmulnaste. Så nu har jag vikt flera högar med tvätt, dammsugit, plockat och fixat överallt. När man ändå är igång och hittar energi så passade jag på att dra av ett träningspass också. Det har varit lite sisådär med träningen sedan sommaren kom ska erkännas. Men tänker inte stressa över det utan tar mina promenader och gör mina träningspass eftersom lusten faller sig in och när jag får tid. Det finns så mycket annat jag vill hinna med och göra under sommarmånaderna. Även om jag vet att jag borde försöka hålla i lite bättre då jag mår så bra utav det. Så det gör definitivt ingen skada.
 
Maysan har åkt på en förkylning så vi hänger ändå hemma mest nu. Det har blivit många långa blöta dagar med bad och bus, så inte helt oväntat brukar någon liten förkylning hälsa på. Snart är den nog förbi och vi gör oss redo för flera långa dagar med bad igen.
 
 
Bjuder på några bilder på baguetterna jag bakade igår. Tänk att det kan vara så kul att baka. Medan Patrik är den som lagar den allra godaste maten, allra helst från grunden, så är jag den som bakar både kakor, tårtor och bröd. Nu drömmer jag om att kunna börja odla mera. Blommor har jag sett att jag kan lyckas med ändå. Och tidigare har vi haft både sockerärtor, rädisor, sallad, tomater och jordgubbar. I år är det bara jordgubbarna vi har som är det ätbara. Kan bero på att vi inte bor på det mest optimala sätt för att kunna odla så mycket. Men någon gång, en dag, så ska jag ha det där stora växthuset och trädgården att odla i. Massor. Bär, frukter, grönskar. Som jag önskar och drömmer om det.