ATT NJUTA HÄR OCH NU

Att veckorna går i rasande fart har aldrig varit mer påtagligt än just nu. Nära på ångestframkallande. Så många blandade känslor på en och samma gång. Längtar så mycket till på torsdag då jag äntligen ska få första dosen vaccin, längtar ännu mera till på fredag då Patrik går på semester och vi ska få den efterlängtade veckan semester tillsammans. Men samtidigt så vill jag inte alls att vi ska komma dit. För nästa vecka har jag min sista semestervecka. Jag har faktiskt en vecka till senare i Augusti men den veckan kommer jag aldrig hinna varva ner på något vis utan jag vet att det mestadels kommer bestå av förberedelser inför skolstart och vardag igen. Försöker på alla sätt och vis bara njuta av att vara här och nu, men ändå hänger stressen över mig, att allt det här härliga snart är slut. För jag vill inte! Och det går alldeles för fort.
 
Idag är det mest mulet ute men samtidigt så varmt och härligt i luften. Några regndroppar har fallit men inte mer än så. Det känns ändå skönt med en sådan här dag nu efter några dagar som varit fullspäckade. Så jag har passat på att bädda ute på balkongen, ätit frukt, druckit iskaffe och påbörjat min nya bok.
 
 
Senaste dagarna har bestått av promenader ner till stan för att äta glass, vi har hängt på stranden och barnen har badat massor, jag har hunnit varit till Hudiksvall för att hälsa på min moster och gjort besök på flera loppisar, vi har varit ute och ätit på restaurang tillsammans med min syster och hennes familj, igår åkte jag och Hanna till Sörfjärden för att hänga på stranden med min mamma och så stannade vi till hos min mormor och morfar och åt våfflor med dom på vägen hem. Så härliga och mysiga dagar på alla sätt och vis. Men en dag hemma nu kändes faktiskt väldigt skönt.
 
 
 
Jag har haft ont i nacken och huvudet nästa konstant hela semestern. Kan bara komma på att det är ett par dagar som jag inte haft ont. Det är påfrestande att njuta och vila ut när det gör ont både när jag lägger mig och vaknar igen på morgonen. Men jag har hittat mitt bästa sätt till avkoppling och det är att läsa böcker. Jag riktigt längtar varje dag till den stunden då jag bara sätter eller lägger mig ner för att läsa.
 
 
Nu ringde min klocka precis och min deg kallar på mig. Jag håller på att baka baguetter för första gången. Så vi får väl se hur det går. Maya har tjatat om baguetter konstant i några dagar så jag tänkte att jag testar väl.
 
Hoppas ni mår bra och njuter av en härlig och fin sommar!
Mamma

Din kjol och top är superfin 😍! Ju äldre man blir , ju mer tidsmedveten blir man, när man var barn var sommarlovet en ” evighet” och dagarna långa fyllda av liv 🥰…..

Svar: Så är det nog <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

.....och den tidsmedvetenhet Anette skriver om ligger som en stress över en omedvetet, avkoppling eller efterlängtad aktivitet, vilket ska man prioritera? Det blir oftast något nödvändigt istället för att man ska ju snart gå in i långa intensiva jobbveckor igen...

Enna

Men vilka underbara bilder! Där hade man velat spendera sin morgon :) <3

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis