FÖRBEREDELSER OCH JOBB

Prick hela dagen spenderade jag i köket igår. Faktiskt hela 13 timmar. Jag försökte göra alla förberedelser inför Hannas födelsedag på lördag. Bakade fyra sorters kakor och slog in alla små paket. Sedan blev det matlagning och midsommardukning inför ett fotograferingsjobb som skulle göras. Följt av fotografering, redigering och inlämning av utkast. Allt tar sin tid så att säga. Egentligen hade jag ännu ett fotograferingsjobb jag skulle försöka hinna med men tiden räckte inte till.
 
Samtidigt jobbar jag som allra mest sedan några veckor tillbaka. Hela dagarna går åt på jobbet och får jag en ledig dag så är den fullspäckad med en massa saker som måste göras eller hinnas med.
 
Men nu har jag nedräkning på riktigt, TRE DAGAR kvar till semester. Tre väldigt långa dagar men sedan ska jag försöka varva ner och göra saker som jag mår bra utav igen. Vardagen har rullat på i något för högt tempo ett tag så semestern kommer väldigt lägligt. Dock känns det så himla trist att Patrik inte gör oss sällskap. Men för barnens skull delar vi på oss så dom får ett långt sommarlov. Det är också en period i livet. Om bara några år kommer det vara annorlunda.
 
 
Plockade in första lilla trädsgårbuketten igår kväll. En liten spretig sak. Men det har sin charm tycker jag.
Mimmi

Vilket kakfat! Jag ska ta mig i kragen och baka på semestern jag med...

Svar: Ja men gör det. Både rogivande och gott efteråt 😄
Eleni Apostolakis