SKOLAVSLUTNING

Så var sommarlovet här på riktigt! Om bara ett par timmar så är Mayas skolavslutning över för i år. Då får båda barnen ett långt härligt sommarlov. Tänk att vår stora tjej redan avklarat första året på mellanstadiet. Att tiden går så fort känns lika obegripligt varje gång det är dags för förändring. Till hösten börjar Maya i FEMMAN. Och lilla Hanni i ETTAN. Då har vi skolbarn på riktigt!
 
Min fina fina Maya. Hade turen att få föreviga henne på skolavslutningsdagen. Det är sällan hon tillåter det nu mera. Så då passade jag på ordentligt. Hon har verkligen blivit så stor. Liksom stor på riktigt. Inte bara att hon börjar komma ikapp mig på längden och lånar mina kläder och skor, hon klarar sig liksom själv, har eget bankomat kort, går själv med kompisar och shoppar och äter lunch och allt sådant. En riktig fotbollstjej är det också. Hon är så himla duktig! Första matchen spelade dom i lördags och vem blev matchens lirare? Jo, VÅR Maya. Hon fick årets första gröna kort för sin insats. Vi är så stolta över dig. Om du bara visste och förstod. Önskar dig allt det bästa och att jag kunde ta allt det onda du behöver möta. Nu hoppas vi på ett superhärligt sommarlov med mycket bad, kompisar, sovmorgnar och allt som hör sommarlovet till.
 
 
När Maya kommer hem från sin skolavslutning så ska vi åka och hälsa på barnens mormor för att fika och vara ute. Vi har lovat strand och bad efteråt. Så himla härligt! Nu ska vi njuta massor massor. Om en vecka gör jag barnen sällskap också. Längtar!
Mimmi

Ljuvliga stora lilla Maya. Så lik P med en touch of Greece...Jag "drunknar" i dina bilder Eleni....

Svar: Där satte du den mitt i prick. Hon är verkligen sin pappa upp i dagen men visst ser jag även mycket av mig själv i henne ❤️ Tack, för att du tittar in hos mig och gillar mina bilder! Kram
Eleni Apostolakis

Mamma

Älskade Maya ❤️ Ett härligt sommarlov önskar jag både henne och Hanna ❤️!

Svar: ❤️❤️
Eleni Apostolakis

Enna

Så vackra bilder! Underbart med sommarlov nu <3

Svar: Tack så mycket! Ha en fin sommar 💛
Eleni Apostolakis

Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åh så vackert inlägg, både i text och i bild! :)

Svar: Åh tack så jättemycket ❤️
Eleni Apostolakis