VILKEN VECKA

Vilka helt fantastiska dagar vi har bakom oss. En försmak av sommaren. Så varmt, soligt och helt helt underbart. Jag har flyttat ut alla mina blommor och hoppas nu bara på det bästa. Efter att ha kånkat mina enooorma krukor in och ut några dagar, tappat två dahlior inte bara en gång utan två och skrubbade knän fick jag på köpet. Nu gäller det att hålla koll på temperaturen hela tiden. Men så hade vi ju natten i förrgår. Jag vaknar av att det surrar inne i sovrummet och där sitter en stor humla mot balkongdörrsfönstret. Så jag stiger upp för att släppa ut den kl.3.20 och lämnar balkongdörren på glänt då det var så varmt. Det började redan bli ljust ute, humlan surrade vidare, den friska luften som kom in och jag tittade till mina blommor som stod där ute på balkongen. Det var knappt så man ville gå och lägga sig igen. Så så härligt!
 
Igår kväll tog jag och Maya en långpromenad tillsammans. Det var så mysigt att få med sig stora tjejen ut. Vi gick över E4:a bron och till och med sprang bitvis. Det var helt vindstilla och termometern visade närmare 20 grader. I 1,5 timme gick vi och fick ihop 7,5km. Jag kände mig så fylld med glädje, frihet och så levande plötsligt. När vi var på väg hemåt gick vi upp och igenom Grevebäcksparken. Där blommade körsbärsträdet och vi plockade med oss lite blommor som växer där runtomkring. Önskar fler sådana kvällar tillsammans med min stora tjej.
 
 
Annars har veckan varit lite sisådär med sömn och annat som tagit energi. Jag känner mig riktigt dåligt i pollenallergin också men jag försöker fokuserat på det positiva. Tre veckor kvar till sommarlov och fyra veckor kvar till semester. Känns helt otroligt. Men helt helt underbart!
 
Nu har jag jobbat klart för den här veckan och går på ledig helg med resten av familjen. Det ska bli så skönt och jag ska lägga tiden på bara mina, vila och helst träning också. Tror jag ska våga plantera ut mina luktärt i pallkragarna också. Dom har stått ute i flera veckor så dom är ordentligt avhärdade om man säger så. Hoppas vi slipper regnet bara.
 
Ha en fin helg!
Mimmi

Oj, vad du har kommit långt med dina odlingar! Mina ärtor ligger i fröpåsen fortfarande...Luktärter tål frost på hösten så de tål nog lite temperaturväxlingar nu med. Trevlig helg!

Svar: Ja, jag har kommit så långt så första rosenskäran har redan blommat, haha. Jag har varit vågad och planterat ut allting redan. Så nu håller vi tummarna för att något ska överleva. Förhoppningsvis allt :)
Eleni Apostolakis

Yolanda - Diktande, konst

Vilken fin klänning! :D

Svar: Tack så mycket!! :)
Eleni Apostolakis

Ulrika

Din klänning är helt underbar 😍 Var kommer den ifrån?
Ha det så fint💞

Svar: Tack snälla! Tycker så mycket om den. Beställde den från Shein. Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis