HANNAS 8-ÅRSDAG!

Imorse gjorde jag te, en smörgås med Hannas favoritpålägg och en chokladmunk med ett ljus (en 8 så klart) som jag tände och sen lastade jag på så många paket som jag kunde. Tog i från tårna med den hesa morgonrösten och väckte mitt lilla hjärta med sång. En yrvaken nybliven åttaåring öppnade ett helt gäng presenter och lyste upp som en sol. Som hon väntat på den här dagen.

Efter frukost gjorde vi sedan både chokladbollar och tårta tillsammans. Vi duschade, städade undan och lilla H fick i sig sin lunch. Sen kom efterlängtade Maya och Patrik innanför dörren. Tänk så tomt det kan kännas efter bara ett par dagar. Ordningen är återställd och det var en väldigt glad men trött fotbollstjej som kom hem. Dom har haft så himla roligt och  hennes knä gick att spela hur bra som helst med. Helgen fick alltså fullpott!

Knappt en timme efter M och P kommit hem så hittade jag min mormor och morfar irrandes ute på gatan, haha. Eller hittade och hittade. Snarare guidade då dom bara varit hit en gång tidigare. Och till slut så såg jag dom genom fönstret och Hanna skyndade ut för att möta dom så dom skulle komma rätt. Till sist var alla gäster på plats och vi fikade, Hanna fick massa fina presenter. En lyckad och fin dag med en nöjd kalaspingla.

(null)
(null) 
(null)
(null) 
(null)
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)

Vår glada, roliga, mest godhjärtade och omtänksamma unge. Grattis på din dag världens bästa Hanna! Som vi älskar dig!

Mimmi

Så fina kalas deltagare, kalas tårta och kalas bilder!

Emelie

Men vad fint ❤️

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis

Mamma

Fina bilder 😍😃! Och Hanna var så glad ❤️!