FRAMTIDEN

Hej igen!
 
Tittar in här en liten stund såhär på kvällskvisten. Jag har varit ledig ihelgen och vi har både städat, tvättat, gått en härlig promenad i solen, hunnit börja läsa en ny bok, ätit årets första frukost på balkongen och varit till Joanna och Anton för nagelfix och jag fick äran att klippa mosters lilla älskling för första gången. Tänk att få jämna till dom där bebisfjunen ♥
 
Idag har jag jobbat några timmar, lyxen att sluta redan kl.14 och få åka hem till barnen som har haft studiedag idag. Då hann jag och Hanni fota ett samarbete också. Tur jag har världens bästa assistent och modell. Imorgon har vi lite sovmorgon innan jag ska skjutsa tjejerna till Sidsjöbacken för friluftsdag. Lämnar av dom där för att åka hem en stund och sen ta med mig mamma tillbaka så vi kan ta en härlig promenad runt sjön (förhoppningsvis, så vi inte behöver halka och slå ihjäl oss på kuppen). Tänkte ta med lite fika att bjuda på också som jag ju också hann baka i helgen. Hoppas på en mysig dag med friskluft och solsken.
 
 
Jag har ännu en gång satt hundra bollar i rullning. Flera möten inbokade, flera foto- och filmjobb som ska göras och mycket att fundera på en tid framåt. Kanske mer än vad min hjärna egentligen orkar med. Iaf precis just ikväll känns det så. Men imorgon kan det kännas helt annorlunda. Känner mig lite trött och ser mest fram emot att den här och nästa vecka ska gå. Sen har jag tagit ut lite sparade semesterdagar och hoppas få lite rätsida med flera saker. Det kommer nog bli jättebra i slutändan. Det tror jag på.
 
Önskar er en fin vecka i Februari!
Mamma

Vi hade en jättefin friluftsdag i solen 😍😎🌞!Tack för att jag fick följa med och för fikat ❤️!

Svar: Tack själv för sällskapet! Blev en jättehärlig dag <3
Eleni Apostolakis