TACKSAMHET

Har egentligen tänkt lägga mig i sängen och kolla lite på serier en stund medan jag väntar på att Maya ska komma hem. Är så trött nu när allt fullkomligt exploderade ute och pollenhalten är hög. Men så kom jag att tänka på den senaste veckan. Alltså vilket sommarväder! Att vi kunde gå från världens längsta vinter, där det ena veckan snöar, för att veckan efter få +28 grader och strålande sol. Det känns helt magiskt vad Maj bjuder på.
 
Ihelgen gick årets första grillning av stapeln hemma hos minan föräldrar. Där tillsammans med min syster med familj, min moster som det var nästan ett år sedan jag träffade och min kära mormor och morfar som jag inte sett sedan jul. Vi satt ute hela dagen och det var så himla mysigt! ♥ Jag och Patrik drog iväg till stranden på eftermiddagen och paddlade SUP för ett jobb jag skulle göra. Alltså känslorna spritter lite i kroppen. På söndagen var vi uppe tidigt och iväg på Mayas första fotbollsmatch efter knäoperationen. Det var så roligt att se och hon och laget var så himla duktiga! Att vi dessutom fick sitta i stekande sol, wow! Senare på dagen överraskade vi min pappa med ett (väldigt försenat) 60-års firande på Prison Island och spel på maskiner. Det var en jättekul dag och även om mitt huvud var alldeles för tung och jag varit totalt slut, så känner jag mig bara SÅ SÅ tacksam! Tacksamhet och glädje för en så fin helg med en massa tid med nära och kära.
 
 
 
I veckan bakade jag en sommarkaka, även kallad snabbkaka. Så himla god. Och så mysigt med en fikastund med mina tjejer efter skolan.
 
 
Idag har jag börjat få tillbaka energin som jag inte haft senaste veckan. Kortare promenader har blivit av men träningen på gymmet har fått vänta då jag inte känt mig pigg. Nu känner jag mig redo att köra igång igen. Så idag gick jag en härlig promenad på 4km. Gick ner mot havet och njöt så av den stunden för mig själv. Sen har jag legat på balkongen och solat lite och läst bok innan det var dags att göra en lite tidigare middag. Behövde få i mig ordentligt med mat innan jag tog cykeln ner till stan för att gå till tandläkaren för 100:e gången senaste halvåret. Känns åtminstone så. Men nu hoppas jag slippa komma tillbaka på länge. 3 bedövningar senare och en lagad tand jag visst hade bitit sönder så tog jag och cyklade hem igen. Har glömt både hur roligt och jobbigt det är att cykla. Fick ihop 8km till och var lagom trött i benen när jag kom hem. Men oj så härligt det känns att få röra på kroppen. Tänka sig att jag hållit igång med någon sorts träning hela vägen sedan i November. Nu känner jag att jag aldrig skulle vilja vara utan det. Så imorgon bitti när jag skjutsat Maya till skolan så går jag nog över gatan för att köra ett pass på gymmet. Ser fram emot det.
 
 
 
Har börjat plocka fram sommarkläderna men känner att det är dags för en riktig inventering bland både mina och barnens kläder. Stuva om lite i garderober och lådor och göra en ordentlig rensing. Brukar kännas så skönt efteråt. Men också nödvändigt. Framförallt så man ser över vad barnen kan tänkas behöva i sommar. 
 
Nu har Maya hunnit hem här. Så nu ska jag prata lite med henne innan vi hoppar i säng på riktigt.
 
God natt.
1