GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING

Det blev en mysig dag till sist ändå. Med några små gupp på vägen men med ett sällskap tillsammans med nära och kära i år. Det var mer än förra året. Vi hann träffa Patriks föräldrar på förmiddagen och eftermiddagen spenderades hos min älskade mormor och morfar. Kvällen avslutades till sist hos min mamma och pappa.
 
En mysig julafton med en massa fina julklappar, god mat och bästa sällskapet. Mer än så kan jag inte drömma om. Tack alla för julen 2021.
 
 
December har varit en väldigt körig månad och det har kommit ikapp mig. Jag är trött och slut men på samma gång full av förväntan och längtan efter att bara få fortsätta fixa vår lägenhet nu. Jag tog massa mer bilder på julafton men jag vet inte än om jag bara behåller dom för mig själv eller om jag ska redigera och fixa till det senare. Just nu orkar jag inte. Vi tar juldagen med ro. Tittar på film, myser, går igenom alla julklappar och spelar sällskapsspel. Är bara tillsammans och går i pyjamas hela dagen. Det känns fint nu och extra välbehövligt. Imorgon kl.8 är jag på jobbet igen och då startar mellandagsrean. Så det kräver sin extra dag i lugn och ro.
 
Hoppas ni alla haft en fin julafton på erat vis. Och blev den inte så som ni tänkt er så kommer en ny nästa år. Det finns många fler dagar på året att göra extra fina istället också. Kom ihåg det.
3
Mamma

Ni är så fina ❤️ Nu går vi vidare mot 2022 och ljuset som kommer tillbaka 😍!

Svar: Tack mamma <3
Eleni Apostolakis

Soffliggaren

Det ser ut som en underbar julafton :-)

God fortsättning!

Svar: Tack, det blev en mysig dag!
Eleni Apostolakis

Elin

Super fina bilder!

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis