VÅRT NYA VARDAGSRUM

Alltså oj så vi jobbar och står i. Vi har nu bott i lägenheten i ungefär två veckor men redan nu är barnens rum i stort sätt klara, "första hallen" är målad, köket ommålat och ihelgen så gjorde vi vardagsrummet! Det gör så otroligt stor skillnad när man får göra om det till sitt eget och vi börjar nu bo in oss mer här. Det känns verkligen jätteskönt.
 
I lördags jobbade jag hela dagen. Under tiden så satte Patrik och pappa upp vägglister, dörr- och fönsterfoder. På kvällen när jag kom hem så målade jag alla lister och nedre halvan av väggen. Likaså gjorde jag det på söndag morgon innan mamma och pappa kom hit. Vi åt lunch tillsammans och hade lite adventsfika men sen ägnade jag och pappa mest tid till att tapetsera. Så otroligt glad och tacksam för all hjälp vi får! Klockan drog iväg så en fem meter lång vägg var kvar när mina föräldrar åkte hem. Jag kunde bara inte vänta och kände ändå att jag börjat få in det här med tapetsering så jag tapetserade klart den sista väggen själv. Över föväntan bra blev det faktiskt. Så nu tror jag att jag vågar ge mig på att tapetsera sovrummet helt själv. Men jag ska försöka hålla mig till efter julafton.
 
 
 
Jag ska visa er lite mer helhet på det hela sedan. Kanske till och med före och efter bild för att ni verkligen ska få se vilken skillnad det blivit. Men nu får ni en liten smygtitt iaf. Vi ska sätta taklister och golvlister här inne också men det får vänta lite lite till. Nu vill jag bara få in en julgran lite kvickt för att höja mysstämningen ytterligare. Vad tycker ni?

Kommentarer :

#1: Vickis

Jätte fint 😄❤

Svar: Tack så mycket! :) <3
Eleni Apostolakis

skriven
#2: Mamma

Det blev verkligen jättefint 😍👍!

Svar: Tack, är verkligen nöjd! :) <3
Eleni Apostolakis

skriven
#3: Mimmi

Ser jättefint ut! Men finast är två fnissiga tjejer på bild, det var roligt att få se.

Svar: Ja, mina gofior! <3
Eleni Apostolakis

skriven
#4: Bella

Men så fint! Stort grattis till flytten. Förstår att det måste varit himla känslostormande åt båda hållen. Ett hem är ju fullt av minnen lixom. Du får gärna dela med dig av färgerna i rummen ni använt för inspiration då vi själva ska renovera efter jul.
// Bella

Svar: Tack! Det har du så rätt i. Men det börjar kännas skönt att komma på plats på riktigt nu och börja få till det så som man vill ha det. Om resan än är lång innan vi är färdiga. Jag ska dela med mig av färger och hur vi gjort till vardagsrummet så snart. Har ett inlägg som är på gång men just nu är tiden knapp till det mesta i jultider och när man jobbar inom julhandeln är ledig tid en bristvara. Men det kommer :) Ha en fin helg!
Eleni Apostolakis

skriven

Kommentera inlägget här :