DET TAR SIG

Hej igen!
 
Vilken vecka det varit. Det känns nästan som jag hållit andan och måste göra det ett tag till för det inte är klart. Inte förrän vår gamla lägenhet helt är urstädad och vi fått lämna ifrån oss nycklarna tror jag att man kan släppa det. Att få lägga fokus på ett ställe kommer ändå kännas som en lättnad. Vi har nog varit med om jordens längsta flytt någonsin. Känns som det pågått i flera månader och jag är så trött på kaoset. Och ännu mer trött på att inte få sova. Hur jag ska kunna steppa upp nu och öka min arbetstid med många och långa dagar mitt i det här kommer att bli en gåta. Men har man inget val så klarar man det också. Men aldrig igen att vi gör en flytt såhär i slutet på November! Och aldrig igen att vi gör flyttstädet själv. Och frågar jag Patrik som burit som en oxe den här veckan så kommer vi heller aldrig göra flytten på egenhand. Men vi har fått så otroligt mycket hjälp från olika håll. Kan inte med ord beskriva hur extremt tacksam vi är för allt! Vi hade aldrig klarat det här utan all hjälp vi fått ♥
 
 
Här får ni ta en liten titt in i Hannas nya rum. Ett av de rum där det mesta blev klart på en gång. Det är ett mysigt krypin hon fått. Men redan nu... efter knappt en vecka här, så funderar jag på om vi ska stuva om rummen totalt. Av flera anledningar så vore det egentligen det bästa men hur ska man orka byta alla sovrum igen? Vi som nyss fått in alla saker på rätt plats. Men det är inte alltid den första tanken är den rätta. Det här är dock bara på tankenivå än så länge och inget vi kommer göra idag. Så vi får se.
 
Jag och mamma har varit och städat i gamla lägenheten idag... igen. Jag har målat om köket på morgonen, lite impulsivt och provisoriskt. Tanken är att göra om köket mer ordentligt efter jul. Jag ska nu släpa ner säckar till förrådet med kläder som vi inte kommer ha användning av under vintern. Patrik är i gamla lägenheten nu direkt efter jobbet för att ta de sista säckarna och lådorna som stod kvar. Sen ska vi bära ner den trasiga diskmaskinen som vi fått byta ut. Och så blir det en tur till soptippen.
Så ja, redan ny spis, ugn och diskmaskin har vi hunnit köpa också. Gardinstänger i vårt sovrum och köket ska upp. Dom sista ställena att hänga upp gardiner på. Vi ska upp med några hyllor och skåp i köket. Sen tror jag att vi kan börja plocka fram lite jul. Det här är alltså kvällens "att-göra-lista". För sedan börjar jag jobba igen. Imorgon mellan kl.10-20 exempelvis. Då hinner man inte så mycket mer.
 
Till veckan sätter vi igång med en större renovering av vardagsrum. Hoppas vi ska vara klar till på söndagen så vi kan ta in en julgran sedan. Håller ni tummarna med mig?
1
Mimmi

Jag håller tummarna med dig. Som du själv märkt är inte alltid första tanken bäst så FIRA JUL nu, mys och "boa" in er. Hannas rum är så fint och det kommer du se till att resten av ERT HEM också kommer bli... Stor Kram

Svar: Tack snälla! <3 kram
Eleni Apostolakis