FÖRSTA SNÖN

Och där kom första snön. Stora fina snöflingor som virvlat omkring utanför fönstret. Lite mysigt är det allt, även om jag hoppas att ingen snö kommer ligga kvar tills vi hunnit flytta. Det kan ställa till det här på gården att ta sig fram och tillbaka med släpvagnar. Men annars är det ju så fint när det bli vitt på marken istället för det bäckmörker som varit.
 
Längtar efter att få hänga upp alla mysiga julstjärnor och snöblommor i fönstrena. Men de får vänta tills vi kommit på plats i nya lägenheten. Då åker de upp på direkten. Igår var vi förresten till lägenheten och fick se den helt tom för första gången. Det var med blandade känslor kan man säga. Har knappt sovit senaste nätterna då hjärnan bearbetar allt. Flyttångesten kom och slog till. Kanske mest separationsångesten över att lämna det som varit. Farväl är inte min starka sida.
 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba några timmar. Det är egentligen min lediga helg men jag hoppar in för en kollega som behövde vara ledig. Hela dagen igår ägnade vi åt att forsätta packa ner saker i garderober och skåp. Det står som väggar av flyttkartonger överallt och ändå ser jag inte riktigt slutet på det hela. Jag har skänkt och gett bort så himla mycket grejor och vi har fyllt ett jättestort släp två (2!!) svängar för att åka till tippen och ÄNDÅ har vi så mycket saker. Förstår inte riktigt hur det är möjligt. Tack och lov att jag påbörjade rensning och allt annat nästan på direkten när vi skrev på kontraktet i Augusti. Folk tyckte nog jag var lite galen som började så långt i förväg men hade jag inte gjort det så hade det varit betydligt ännu mer kaos. Och antagligen hade vi släpat med oss en massa saker vi heller inte vill ha eller behöver helt i onödan.
 
Jaja... nu har jag inte tid att sitta här längre. Hoppas ni får en fin söndag!
1
Mimmi

Det blir bra Eleni. Ni gjorde ett eget val och hädanefter betalar ni till banken och allra mest tillbaka till er själva. Vem vet vart du julpyntar om fem år? Nu är bollen i rullning mot nya möjligheter, allt kan hända! Kram

Svar: Ja, det är så sant. Och jag vet det innerst inne. Men hjärna och magkänsla tar över lite väl mycket ibland. Men försöker intala mig själv att i slutändan kommer det bli bra. Kram
Eleni Apostolakis