KÄRLEKSFÖRKLARING TILL MINA BARN

Hanna har varit hemma hela veckan fortsatt slemmig och hostig. Stackars liten. Så långdraget det skulle behöva vara. Men det verkar gå hos både stora och små just nu. När restriktionerna släppte så började smitthärdor att härja åter igen. Jag och Hanna har därför passat på att jobba hemma lite idag. Vi har bakat årets första saffranskaka, fikat och lagt pussel. Jag har även hunnit fotat och redigerat bilder. Så nu blir det lite jobb med att skriva text och skicka in utkast i eftermiddag. Älskar variationen med de jobb jag får göra. Och allra mest där jag får vara lite extra kreativ. Då trivs jag som allra bäst.
 
 
Och när jag ser min älskade lilla Hanni med så lätt till skratt då blir jag som allra gladast. Ingen kan få mig att skratta som hon gör. Vi har så himla roligt ihop! En mini me, med samma humor och glada humör. Hon har verkligen hjärtat på rätt plats och har lika nära till tårar som hon har till skratt. Omtänksamheten är enorm. Att ett barn ens kan ha så stor förståelse och så mycket känslor. Tårarna rinner när någonting är fint, hon gråter när något är sorgligt eller om hon tycker synd om någon, ibland rinner tårarna när hon ger mig en kram för att tala om att hon älskar mig. Som hon allt som oftast gör så många gånger om dagen. Hon lever med känslorna utanpå precis som sin mamma.
 
Jag är övertygad om att hon kom med en mening. Utan att hon vet om det själv kom hon som en ljuspunkt och räddade upp så mycket som gått snett. Hela hennes person kom för att göra livet till det bättre och ta mig ur mitt livs svåraste period i livet. Tänker på det ofta och vilken betydelse det fick. Hon fick. Min älskade unge.
 
Jag har en till älskad unge. Maya min Maya. Ibland förstår vi oss inte alls på varandra, medan andra gånger tror jag ingen annan någonsin kan förstå varandra så bra som vi gör. Ingen annan kommer någonsin förstå exakt som jag kan förstå dig. Den jättefina relation och öppenhet du gett mig det senaste året kommer jag vårda så ömt jag bara kan. Jag kommer alltid följa med oavsett om du svävar uppe på molnen eller är i den djupaste dalen. Alltid. Det är inte lätt att bli stor, men mamma kommer alltid finnas där och fånga upp. Din glädje är min glädje, din sorg är min sorg. Det gäller så klart båda mina barn. Älskar er så många varv runt jorden, till månen och tillbaka.

Kommentarer :

#1: Mimmi

De där långa halvtråkiga mysdagarna när man måste hitta på något... Jag minns och längtar tillbaka. Hos oss var det handarbetet och symaskinen som åkte fram. Garn, tyg, knappar fanns alltid att leta fram, sedan var det bara att börja skapa..... Goa goa tjejerna <3 <3 <3 Superfräsiga brillor Hanni !!

Svar: Åh, det låter så mysigt! Jag ser det framför mig <3
Eleni Apostolakis

skriven
#2: Mamma

❤️ Nu rinner en liten tår på mig, för jag vet….❤️

Svar: Ja, du vet <3
Eleni Apostolakis

skriven
#3: Mie Evnice

Så himla fint skrivet ❤️Och vilket härligt skratt din tjej har! Smittar till och med genom skärmen!

Svar: Åh, tack! <3
Eleni Apostolakis

skriven

Kommentera inlägget här :