HÖSTDAGAR

Åh, vilken fin och härlig dag det är idag. Tog en skön långpromenad imorse när jag hade lämnat av Hanna på skolan. Hamnade uppe vid foten av Södra berget där jag ställde mig mot en bänk, blundade mot solen, andades och lyssnade på Josefin med Albin Lee Meldau i lurarna och bara var i just där. Den mest välbehövliga stunden på länge. Måste ta mig tid till det oftare. Känner hur stressen håller på att ta över mig totalt och då behöver jag verkligen dom där pauserna helt för mig själv. Har så mycket att stå i och förbereda samtidigt som jag tycker det går alldeles för sakta. Kontrollfreaket i mig håller på att få spel när jag inte har hundra procent koll på läget och tiden. Men försöker kunna leva med det.
 
 
Hoppas vilket fall på fler så här fina höstdagar och tid till att vara för mig själv en stund. Ta en härlig promenad och dricka mycket varm choklad med vispgrädde. Hösten innebär väl ändå varm choklad? Så himla gott.
 
Idag har jag varit riktigt ledig. Tog en kort tur med mamma för att handla mat och så stack vi in på en loppis lite snabbt. Hittade ingenting men ska heller inte köpa något förutom en köksstol som jag letar efter. Håller på att sälja iväg vårt gamla matbord och fyra av stolarna som jag tyckt så mycket om. Men det blir lite ny stil i nya hemmet och det känns alltid roligt att förnya sig lite. Inte sant?
 
Önskar er en fortsatt fin tisdag!
1
Mimmi

Du är bra på att tänka i nya banor och det är ju sånt lyft när man sätter planerna i verket. Ofta är jag väldigt nöjd med det gamla, kan få ren separations ångest när jag tagit ett beslut om att förnya...

Svar: Ja, man försöker åtminstone <3
Eleni Apostolakis