LJUS I MÖRKRET

Hur mysigt är det inte med tända ljus? Och ännu mysigare när man hittar de där riktigt fina ljuslyktorna. Precis det gjorde jag i en av mina nya tidningar och jag kunde bara inte låta bli att klicka hem. Dom är helt ljuvliga att tända när de brunnit ned en bit och det är mörkt runt omkring. Dom finns hos Ellos och heter Novalie för den som vill veta.
 
 
Igår var jag och Hanna på ögonmottagningen, antagligen för sista gången. Det fungerar så bra med glasögonen och det har gett henne bättre syn än mamma. Så när hon fyller 8 år får vi börja gå till optikern istället. Då det skulle droppas i ögonen och vi fick vänta ett tag så passade vi på att gå och köpa oss lite fika under tiden vi väntade. Det som lockade allra mest med besöket på sjukhuset och gjorde att hon hade väldigt bråttom om att komma iväg. Faktiskt så pass mycket att "jag tycker om att vara på sjukhuset", sa lilla H. På kvällen sedan åkte vi ut till Birsta hela familjen. Barnen är bjudna på Halloween disco varsin helg och vi gav oss ut på jakt efter halloween dräkter. Efter det blev det åkte vi för att prova ut nya glasögon till Hanna. Så nu har hon valt nya, jätte läckra, som hon väntar jätte jätte mycket efter att få hämta ut. Det blir kul med någonting nytt.
 
 
Idag har jag jobbat några timmar, redigerat bilder och tvättat sängkläder. Imorgon är jag ledig igen och jag ser så mycket fram emot att ta en härlig promenad, hälsa på hos Joanna och Agnes och få nya naglar gjorda innan jag ska hämta hem Hanna från skolan. Sen tänker jag fortsätta att packa lådor. Bara 5 veckor kvar nu. Och ihelgen åkte jag och Patrik och tömde släpvagnen på tippen. Andra turen dit. Vi tog det sista i källaren och det enda jag har kvar nu är TVÅ GARDEROBER och sen har jag gått igenom precis allt allt allt vi äger. Jag har även sålt iväg både våra köksmöbler och en byrå. Men så råkade jag också köpa två bokhyllor som vi blev tvugna att hämta i söndags, haha. Ut med några saker och in med nya. Men det kommer bli så himla bra och jag blir ivrigare för varje dag att få sätta igång med renovering och att piffa alla rum! OM jag längtar!
 
Sist men inte minst måste jag bara visa de fina förvaringskorgarna jag köpt till Hannas rum. Vi kommer behöva all förvaring vi bara kan. Rummen blir mindre och inte en enda garderob kommer vi att ha. Därför kommer jag göra en lösning i Hannas rum med bokhylla efter hela ena väggen där fina förvaringskorgar och annat fint kommer att få plats. Så alla hennes saker kommer kunna bo kvar i hennes rum. Tror det kommer bli super.
 
Och... håll utkik i Allt i Hemmet nu. För nästa nummer som kommer ut den 2 November kommer det julhem från Sundsvall. Så där kan det vara möjligt att även vårt hem kommer dyka upp. Spännande!
3
Ajli Müller

Jag älskar dessa ljuslyktor, tack för tips :)

Mimmi

Tänk att det gått så bra med Hannas syn. Nya bågar är alltid kul, det finns ju så mycket fint nu... Jag håller på som dig , jag ska inte flytta men pryttlarna byter plats, förvaring omorganiseras och bara jag gruvat/tänkt klart så står garaget på tur...puh....

Svar: Ja, verkligen jätteroligt! Mindre kul är ju allt detta rensade och omorganisationer man har för sig, men i slutändan är det bästa känslan! heja!
Eleni Apostolakis

Madelene

Så fina bilder !

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis