KAOS INNE, KAOS I SINNE

Trampar omkring här hemma och letar något nytt att ta tag i. Och saker att ta tag i, det finns det så det räcker egentligen. Medan jag trampar här så är jag i mina tankar redan på väg in i vårt nya hem. Så många projekt och saker jag vill börja med, men samtidigt så finns det mer än många saker att ta tag i inför flytten. Det börjar bli kaos i var och vartannat hörn, på samma gång som jag försöker göra det så trivsamt som möjligt där vi är nu. Om två månader och två dagar får vi nycklarna. Och jag är bara så glad att vi på en gång började ta tag i detta evighetsrensande och städandet. Jag, eller vi, men allra mest jag började rensa och har nu påbörjat att packa det som går, sedan en månad tillbaka. Och jag inser ändå hur mycket vi har kvar. Men en låda i taget, ett skåp i taget, en garderob i taget, ett rum i taget. Och visst har vi kommit långt. Men det känns inte alltid som det när kartonger och sopsäckar börjar ta sina platser.
 
Jag som brukar tycka julen är så himla mysig och gärna börjar tidigt. I år är mitt enda mål att vi ska ha en julgran till julafton. Allt annat är bara ett plus.
 
 
På måndag ska vi få komma in i lägenheten igen för att mäta inför lite beställningar av material. Det ska bli så spännande att få komma in där igen. Tänk om bilden man minns av det korta besöket sist inte alls är så som man kommer ihåg?! Vi tänkte att kanske barnen skulle vilja följa med den här gången för att se var vi ska ta vägen när dom båda varit väldigt skeptiska. Maya ändå har varit lite nyfiken och tyckte tanken var rolig, men nu när vi erbjuder dom att följa med så vill hon inte dit. För hon vill inte flytta, hon har ångrat sig säger hon. Hanna däremot var väldigt positiv till att få följa med för att se vad som ska bli vårt nya hem. Oavsett vad så kommer vi att flytta och för dom som bott här i stort sätt hela sitt liv och inte vet något annat kommer det bli lite omställning så klart. Men dom vänjer sig nog fort. Bara man får in sina saker på plats och jag kommer lägga krut på barnens rum lite extra, så kommer det nog bli bra.
 
Nu ska jag strax åka och jobba. Imorgon väntar ledig dag med båda tjejerna då dom har studiedag. Så det blir mysigt, då jag jobbar hela helgen sedan.
 
Ha en fin dag!

Kommentarer :

#1: Mimmi

Plötsligt går tiden sakta när man bara vill få allt på plats. Hoppas tjejerna också blir mer pepp, det blir ju roligare väntan då. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :