KNÄCKIG BLÅBÄRSPAJ

Vilken vecka det varit här i sjukstugan. Båda barnen har varit dåliga så det blev lite vabbande för min del. Jag har då passat på att fortsatt rensat i skåp och lådor och så klart även slipat och målat om lite möbler. Ihelgen har jag varit ledig med resten av familjen så då har jag och P teamat och fortsatt att rensa, tvätta upp en massa kläder och annat och dessutom har jag fyllt någon låda till. Det gäller att fortsätta hålla båda tempo och humör uppe. Men det tycker jag vi lyckas bra med!
 
Förutom att vi lagt timmar på allt städande, rensande och att springa upp och ner i trappor för att fylla släpvagnen med sådant som ska kastas så har vi också spelat sällskapsspel med barnen, tittat på film, jag tog mig en promenad i regnet, skruvat fast knoppar på våra gröna skåp och så bakade jag en blåbärspaj till söndagsfikat.
 
 
Ser ni mina dahlior som jag fortsätter att plocka in ljuvliga buketter ifrån? Det är svårt att ta tag i att gräva upp dom där knölarna i år alltså, när de fortsätter att leverera så mycket fint. Och blåbärspajen, mums! Väldigt söt men oj så god. Är nu sugen på att testa göra den knäckiga blåbärspajen så har ni receptet här.
2
Jennie

Gott med blåbärs paj

Mimmi

Otroligt fina dahlior! Det är ju nyttigt att göra "börja om" då och då. Allt slit nu är en omställning till det nya, kommer bli så skönt att få landa i ert nya hem sen...