MIN TUR

Känner mig så trött, hängig och allmänt låg. Nu var det min tur att ta över förkylningen. Kanske är det kroppen som sätter stopp för en paus i allt mitt flängande och allt vi står i mest hela tiden. Varje dag. Eller så har jag helt enkelt blivit smittad av den övriga familjen som alla redan varit dåliga. Mest troligt. Därför blev det varken jobb eller packa flyttkartonger idag. Jag slängde ihop den allra enklaste degen och gjorde två sorters kakor på den. Allt för att få fylla upp ett kakfat som jag kan ta med till soffan med en kopp te för att ligga och göra ingenting resten av dagen. Får man fylla ett helt kakfat åt sig själv? Ja, det får man faktiskt. Så länge man lever kan man göra precis som man känner för.
 
 
Det blev bara några stycken av varje sort. Sådär lagom för att inte fylla frysen innan den ska tömmas. Inte de vackraste när man varken har ork eller lust att lägga någon tid på det. Men det är ju insidan som räknas och dom blir ändå mos i munnen.
 
 
Vet ni vad jag har gjort mer tidigare i veckan? Beställt 21 rullar med tapet från Boråstapeter. Vi var ju till nya lägenheten för att mäta i måndags och sedan la jag beställningen. Det kommer bli jättebra! Barnen var med och tittade in fram och tillbaka. Deras reaktion var ganska nollställd men kanske med lite förvåning. Dom har knappt pratat om det efteråt men det känns som att det blev mer verkligt ändå och att det blev lättare att acceptera flytten nu. Det kändes mycket mindre än vad jag mindes men det kommer ändå bli jättebra bara vi får sätta vår egen prägel på hemmet. Och det kommer vi minst sagt göra. När vi var där och tittade på lägenheten igen så fick vi även veta att nu är det beslutat och klart för att bygga ut balkongerna! Jippi! Gladaste nyheten och det ser vi såå mycket fram emot.
 
Vissa saker har jag inte kunnat hålla mig från att köpa som nu ligger ouppackade i kartong, jag och pappa har jobbat med att slipa ner Patriks gamla slagbord som kommer bli vårt nya köksbord, gjort om och köpt några nya möbler och fixat med både stort och smått. Det kommer bli som rena julafton när vi flyttar in och jag får börja packa upp allt det nya. Längtar!
2
Sara O

Så kul med tapetbeställning. Kan tänka mig hur fint ni kommer att få det i ert nya hem, din ”röda tråd” är ju helt drömmig och jag undrar om lägenheten kommer att få samma fina uttryck eller om du/ni tänker något annat? Kram S

Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir av att läsa det. Stilen kommer vi till viss del låta hänga med, men det kommer helt klart ske förändringar. Egentligen överallt. Det kan tänkas bli en ny rödtråd att följa. Åh, jag har så många planer och så mycket på gång. Längtar tills jag kan visa! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Du behövde en paus nu, kakor och te låter så mysigt både för kropp och själ. Tjejernas "icke reaktion" ska nog i det här fallet tolkas som mycket positivt! Det gäller att komma ihåg att njuta av processen när alla roliga måsten hopar sig, där tror jag vi har en del att lära av Vickis, hon hämtar energi i sina härliga projekt....