SISTA GÅNGEN

Många saker i livet händer för sista gången. Många av dom gångerna har man inte ens reflekterat över det, för att man inte visste där och då att det aldrig skulle hända igen. Jag minns inte när jag lekte som barn för allra sista gången men någon gång hände det. Det finns så många människor man hunnit möta genom livet som man inte haft en aning om att man aldrig skulle möta igen eller att man varit på platser i världen som man bara sett den där gången men kanske aldrig igen. Eller bara en sak som att den här dagen som gått idag, kommer aldrig igen. Det bara sker, utan att man reflekterar över det. Allt är så mycket lättare när det bara sker utan reflektion. Inte minst en högkänslig person som jag själv. Där egentligen inte många stunder bara går lätt förbi utan att läma någon slags känslostorm i bakhuvudet.
 
Idag har jag plockat in mina sista sommarblommor. Inte bara mina sista för i år, utan mina sista för alltid, just här. Patrik har plockat ner och gjort sig av med barnens studsmatta. Som dom har älskat att hoppa där. Dom har byggt mysiga kojor, haft picknick och till och med övernattat på den där studsmattan. Nu kommer dom aldrig ha en egen studsmatta igen. Det känns.
 
 
Imorgon kommer vi in i nya lägenheten för att mäta rum osv som ni kanske läst. Dubbla känslor. Först längtade jag, nu känner jag mig lite rädd för att min bra känsla och längtan kommer att försvinna vid ett till besök. Jag vill inte att min bild ska förändras och att min magkänsla varit fel. Inte för att det spelar någon roll nu. Förutom att det kan göra det här mycket svårare.
 
Men det ska nog bli bra. Visst?

Kommentarer :

#1: Mamma

Vi flyttade ju mycket när ni växte upp, bytte lägenheter, men i samma område. Att få gå kvar på samma skola, ha kvar sina kompisar var viktigt tyckte vi, och för er blir det även ännu närmare till familj ❤️ Allt har sin tid och jag vill se det som att er ”resa” mot det du egentligen vill ha bara börjat❤️ Framtiden är spännande , även om vemodet har sin plats 😍🥰!

skriven
#2: Mimmi

Du har ju som sagt flyttat många gånger både som barn och vuxen, det kanske kan vara till hjälp att prata om med Maya och Hanna. Jag tror att du kommer känna mest med deras reaktioner. Sedan kommer det ju ett reportage som kan ge ett stygn i hjärtat också... Men det kommer bli så bra! Istället för att skotta på morron kan P sova en halvtimme längre eller baka mera scones till familjen, du kan ta en stund med en bok istället för att städa en grusigt trapphus...Sen hoppas vi att det blir meeeera balkong! Kram

skriven
#3: Monia

Det kommer att bli bra ska du se.
Se det som ett äventyr ni ska ut på. Lycka till och allt kommer gå bra. Känns det inte som du tänkt! Så styr ni vidare till ett annat äventyr. Kram kram

skriven
#4: Emelie

Såå fina blommor 😍

skriven

Kommentera inlägget här :