EN NY FAMILJEMEDLEM

Förra veckan överraskade jag med en liten ny familjemedlem. Något Maya väntat på i flera månader. Äntligen gick det att få tag i och en liten pojke vid namn Gose har nu flyttat in. Så himla snäll, nyfiken och gosig. Därav fick han sitt namn också.
 
 
Annars är det full fart här hemma. Imorse klockan åtta hade jag en man med rosa hörselkåpor utanför fönstret, med maskiner, kranar och grejor som kapade av en bit av betongplattan. Så det går framåt. samtidigt har jag ihelgen målat taket i köket, alla lister, balkongdörren och vår sovrumsdörr. Jag som aldrig använt mig av renoveringstapet tidigare satte igång. Bara gör, bara kör. Det gick rätt så bra ändå och för en stund kände jag mig lite som Pippi Långstrump. "Det har jag aldrig gjort, så det klarar jag nog". Resultatet blev dock inte alls så som önskat. Renoveringstapet fungerar inte på riktigt djup vävtapet. Oavsett vad recensioner säger och hur länge man letar efter det som ska fungera allra bäst. Så i lite förtvivlan har vi funderat åt alla håll hur vi ska få till det. I slutändan har vi lejt proffs som nu bredspacklar väggarna åt oss och fixar så vi får bästa möjliga reslutatet. Så förhoppningsvis kan jag börja måla väggarna redan på fredag. Tjiho!
 
Och i förmiddags så kom även alla golvlisterna som jag hade beställt. Så nu ligger 20 meter list här hemma. Glad bara att jag lyckades få med mig den enorma kartongen upp för alla trappor. Men skam den som ger sig. Allting går bara man är villig att försöka tänker jag. Så nu ska listerna målas, kapas och sättas på plats i vardagsrummet. Åh, ni förstår kanske vilket kaos vi lever i just nu. Saker all over the place. Först när vi plockade in allt som varit på balkongen som hamnat överallt och nu när vi plockat bort allt i köket som också trängs på all övrig yta här hemma. Ojojoj. Men det kommer bli himla bra när allt är klart alltså. Som vi längtar nu!
4
Mamma

Gulle Gose 🥰🥰

Svar: Så söt så :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Söt !

Svar: Ja, jättegullig!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Full aktivitet som vanligt! Trevligt att det är hantverkare utanför fönstret också, hihi !

Svar: Ja, här händer det grejer jämt, haha.
Eleni Apostolakis

Enna

Vad mysigt med en ny familjemedlem :)

Svar: Ja, jättemysigt :)
Eleni Apostolakis